Дневен хороскоп за събота, 20 декември 2014

Най-сетне уикенд, състоящ се от два дни!

Дневен хороскоп за събота, 20 декември 2014

За да започвате сутрините си с хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес денят ще започне рано, но ще бъде изключително приятен. Ще прекарате мигове с любимите си хора и всичко ще бъде чудесно!

Телец
Иска ви се да мързелувате цял ден, но няма да имате тази възможност. Някой ще ви потърси по работа, но няма да можете да откажете на предложението.

Близнаци
Бихте дали всичко, за да отидете някъде този уикенд. По-добре обаче спестете малко пари, защото по празниците ще изхарчите достатъчно.

Рак
Не е възможно да се преструвате, че сте неуморни. Не за друго, ами това влияе само и единствено на вас. Починете си и да не ви пука кой какво говори!

Лъв
Смятате, че всичко си е по местата, но днес ще усетите лек дискомфорт в любовния си живот. Ако поговорите с човека до себе си обаче, всичко ще се подреди без сътресения.

Дева
Всичко е във вашите ръце - днес може да направите плана си за следващата година. Ако чувствате, че имате нужда от промяна, сега е моментът да тръгнете по нов път.

Везни
Странно е, че толкова хора копнеят за вниманието ви. Бихте могли да се преструвате, че това не ви интересува, но по-добре се радвайте на момента. Желана компания сте и това е добре.

Скорпион
Искате всичко, и то веднага! Щастието в личен план ще ви сполети, но професионалните успехи още се чудят дали да идват при вас. Помогнете им като положите огромни усилия.

Стрелец
Днес ще имате възможност да поработите над себе си. Посветете времето си на нещо, което ще усъвършенства уменията ви, и няма да съжалявате.

Козирог
Страхотни новини ще стигнат до вас днес! Изненадата е чудесна и трябва само да ви радва. Звездите ще ви пазят от недоброжелатели.

Водолей
Иска ви се да отидете в друга държава и вече нямате търпение за това. Днес е денят, в който ще планирате най-добре своето пътешествие, така че действайте.

Риби
Много хора ви завиждат, но вие сте достатъчно богати душевно, за да не им обръщате внимание. Днес ще им покажете недвусмислено, че си губят времето. Най-сетне ще ви оставят на мира!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay