Дневен хороскоп за събота, 20 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 20 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вниманието на околните е насочено към вас и причината за това е вашето странно поведение. Никой не знае какво се случва в душата ви и от какво са продиктувани действията ви. Постарайте се да си остане така, дори с цената на приказки по ваш адрес.

Телец

Днес сте абсолютно непродуктивни. Тогава защо се опитвате да работите през почивния ден? Осигурете си почивка, защото в противен случай ще се претоварите доста, без дори да постигнете това, което искате.

Близнаци

Цялото ви внимание е насочено към половинката ви. С човека до вас се случва нещо, което не разбирате, и за което той не иска да говори. Не го притискайте, а му дайте време и пространство, за да се справи с емоциите си.

Рак

Говорите с огорчение за нанесена в миналото болка, а въпросът е защо продължавате да обсъждате рани, които дори са забравени от причинилия ги. Вдигнете гордо глава и продължете напред!

Лъв

Денят ще бъде изпълнен със смях. Не позволявайте на негативно настроени хора да убиват желанието ви за забавление. Не е егоистично да мислите на първо място за себе си - дори е задължително!

Дева

Днес ще попаднете в конфузна ситуация, която няма да ви представи в добра светлина. Обречени сте на провал, освен ако не се измъкнете от ситуацията с помощта на хитрост. Способни сте да се справите, трябва просто да мислите в перспектива.

Везни

Късметът ще ви се усмихне днес и ще бъдете на седмото небе от щастие. Всичко в деня ви се подрежда и ви се получава така, както искате. Забавлявайте се, нямате никаква причина за тревога!

Скорпион 

Флиртувате с човек, който не е готов за нова връзка. Недейте да му давате напразни надежди, защото сърцето му е по-чупливо, отколкото смятате. Ако се налага, стойде настрана.

Стрелец

Падате си по обмислените рискове, но днес ще ви се наложи да се хвърлите на сляпо в начинание, което или ще ви донесе успех, или ще ви повали на земята. Не знаете какво да очаквате, но това ще ви донесе допълнителна доза адреналин.

Козирог

Погрижете се за близките си, защото те имат нужда от мъдрите ви съвети и решения. Приятелите са за това - да подават ръка в труден момент. Докажете, че може да ви се има доверие.

Водолей

Учете се от грешките си и използвайте научените уроци, за да подобрите живота си. В момента, в който направите отново вече допусната грешка, това е изцяло по ваша вина. Няма смисъл да търсите оправдания.

Риби 

Чувствате се на сигурно място в ръцете на любимия човек. Не искате да си тръгвате оттам, но днес ще се наложи да си кажете "Довиждане” за определено време. Разстоянието ще е изпитание за вашата връзка, което или ще я засили, или ще я разруши.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay