Дневен хороскоп за събота, 20 септември 2014

Дали почивният ден ще бъде и приятен?

Дневен хороскоп за събота, 20 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какви очаква днес, ако сте зодия... 

Овен
Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Ще срещнете стар приятел, с когото определено имате какво да си кажете.

Телец
Няма как да се преструвате повече  - някой от офисното ви обкръжение ви интересува дотолкова, че сте склонни да бъдете нещо повече от колеги. Добрата новина е, че звездите са благосклонни към вашето увлечение, затова действайте!

Близнаци
Имате лошо предчувствие за днешния ден - организацията е толкова сложна, че вече усещате как нещо ще се обърка. За щастие не сте прави въобще. Всичко ще мине по възможно най-добрия за вас начин.

Рак
Имате нужда да се откъснете от реалността. Това трябва да стане възможно най-скоро, защото в противен случай ще изпаднете в депресия. Есента по принцип не ви влияе добре, а сега сте още по-податливи на негативни мисли.

Лъв
Любовта ще бъде н а преден план в живота ви днес. Ако имате партньор, ще изживеете нови и незабравими мигове с него. В случай че сте необвързани, ви предстои среща, благодарение на която най-сетне ще усетите топлина в сърцето си.

Дева
Днес ще се справите с всичките си работни ангажименти до обед, след което ще можете да се отдадете на размисли. Вечерта ще бъде добре да почетете или да послушате хубава музика - тези дейности ще се отразят благоприятно на настроението ви.

Везни
Сякаш всички са срещу вас - приятели, роднини, партньорът ви... Истината обаче е друга. Напоследък сте започнали да се променяте в негативна посока и околните виждат това. Оставете ги да ви помогнат, ще им бъдете благодарни след време.

Скорпион
Не ви се мърда никъде в това кофти време. Напълно разбираемо е, но не и за семейството ви. Тъкмо днес всички ще ви карат да вършите някакви неща. Дори с риск да ги обидите, ще трябва да им откажете - в противен случай денят ви ще бъде ужасен.

Стрелец
Искате промяна в живота си и днес ще трябва да я обмислите стъпка по стъпка. Къде искате да стигнете? А защо? Отговорете си на някои важни въпроси, за да станете наясно със себе си.

Козирог
Днес ще имате вълнуваща среща, на която ще имате възможност да покажете колко прекрасни сте всъщност. Вечерта си починете и отделете време, което да посветите само на себе си.

Водолей
Отдавна отлаган конфликт ще ви връхлети с ужасна сила днес. Добрата новина е, че ще намерите изход от ситуацията, и то без да има обидени. Все пак внимавайте какво говорите.

Риби
Тръпката от новата любов няма да отмине скоро. Усмихвайте се, защото имате безброй поводи за това. Почивката ви трябва да бъде активна, за да вземете максимума за себе си от нея. Отидете на поход в планината или потичайте без цел и посока - това ще ви се отрази добре.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay