Дневен хороскоп за събота, 21 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 21 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Успехът и напрежението, предизвикано от куп външни и вътрешни противоречия ще се движат ръка за ръка. Притежавате шанс за значителен успех, но едновременно с това сте и леко напрегнати и ви е малко трудно се ориентирате в обърканата ситуация. Бъдете внимателни!

Телец
Повече обективност в работата няма да ви навреди, потиснете емоциите и желанията си там, където си изкарвате хляба. Отнесете се с уважение към хората, които ви помагат, без да ги натоварвате излишно с проблемите си.Предложение за пътуване ще ви зареди с добри очаквания.

Близнаци
Интуицията ви днес ще е силна, по-важният въпрос е - как се възползвате от нея. В крайна сметка тя е инструмент за справяне с ежедневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо обратното. Поне опитайте да видите какъв ще е резултатът.

Рак
Добрият период, в който се намират представителите на зодията, предоставя чудесни възможности за сполука в деловия и личния сектор, но по някои въпроси от делово естество, осносно преговори или във връзка със социални цели, не е изключено да останете разочаровани.

Лъв
Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане. Дали не искате повече, отколкото можете да дадете. Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема.

Дева
Днес много лесно ще променяте настроенията си, ще проявявате инициатива, но и ще се страхувате да започвате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото. Имате нужда от драстична промяна.

Везни
Предстоят ви промени в професионален план. Интересът ви ще е привлечен от нещо ново и интригуващо, на което ще се посветите. Не бива да пренебрегвате и близките си хора, които имат голяма нужда от вас, макар и да не го показват.

Скорпион
Днес ще се чувствате доста изнервени, но е хубаво, че до себе си имате хора, на които да се опрете. В личен план ще се радвате на прекрасни отношения със семейството и партньора си. Доверието, което сте изградили с годините работи за вас.

Стрелец
Ще сте заети да обновявате и преобръщате идеите за финансовото си състояние. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към вас.

Козирог
Ще се погрижите за детайлите, давайки си сметка за важността на всеки един от тях. Верен човек ще ви подаде ръка в подходящия момент и заедно ще направите заявка за промяна. Вечерта потърсете подходящ начин за разтоварване от стреса.

Водолей
Натоварен ден. Действително сте поели много задачи наведнъж, но твърдо сте решени да ги осъществите. Амбицията ви е похвална и ще привлече вниманието на силните на деня. Няма да ви липсва помощ и комплименти.

Риби
Днес е ден, в който трябва да се разграничите от другите. Хубаво е чувството за общност, но е важно да знаете и усещате собственото си лично пространство. Останете насаме със себе си и помислете хубаво за това, което искате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay