Дневен хороскоп за събота, 22 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 22 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Конкурирате се с човек, който има повече опит от вас в попрището, в което се намирате. Това обаче не означава, че е по-добър от вас. Вие сте талантливи и способни - работете усилено и постиженията ви няма да останат незабелязани.

Телец

Най-големите ви надежди се опират на собствените ви усилия. Това е напълно похвално, защото ако разчитате на другите, няма да извоювате нито една победа през целия ден. Вие сте единственият човек, на когото можете да се доверите.

Близнаци

Пропилявате деня в напразни спорове с половинката си. Няма смисъл да изкарвате стари рани на дневен ред. Миналото трябва да остава в историята - щом веднъж сте успели да преодолеете даден проблем, няма никаква полза да се връщате към него.

Рак

Поставете спомените си в рамка, за да не напускат те никога живота и съзнанието ви. Ценните моменти не бива да бъдат захвърляни с лека ръка - трябва да знаете как да ги съхранявате в сърцето си.

Лъв

Днес ще разберете истина, която изглежда е била пред вас през цялото време, но вие сте оставили очите си затворени за нея. След като веднъж сте ги отворили, нищо няма да бъде същото.

Дева

Безкрайните ви притеснения натоварват не само вас, но и най-близките ви хора. Имате склонност да драматизирате и да превръщате и обикновената ситуация в истинско бедствие. Помислете какво трябва да направите, за да преодолеете този свой негативизъм.

Везни

Лошото отношение към околните не ви прави чест, а още по-малко ще успее да спечели уважението им. Ако нещо в личния ви свят не е както трябва, за това не са виновни хората наоколо. Не изливайте гнева си върху тях.

Скорпион

Месите се в живота на своите близки, но в същото време в никакъв случай не им позволявате да се бъркат във вашия. Вашите решения са си ваша работа, но трябва да оставите и останалите да решават сами за себе си кое е най-доброто за тях.

Стрелец

Работата, която не сте успели да свършите през седмицата, ви чака кротко у дома. Колкото и да искате да не се занимавате с нищо служебно през уикенда, днес ще ви се наложи да го направите.

Козирог

Изморени сте и това си личи. Изминалата седмица за вас е била толкова натоварена на работното място, че сега имате нужда от ефективна и дълга почивка. Осигурете си я, за да успеете да презаредите енергията си.

Водолей

В ума ви се блъскат мисли, които ви се иска да прогоните от съзнанието си. Те ви натоварват, защото не сте способни да признаете пред себе си каква е причината точно тези картини да се появяват в главата ви.

Риби

Ще прекарате целия ден в компанията на хора, които не харесвате особено. Налага се да го направите заради дадено обещания на близък човек. В минутата, в която разберете, че вече сте изпълнили задължението си, се освободете от тази отговорност. Няма смисъл да пилеете времето си с неправилните хора.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay