Дневен хороскоп за събота, 22 ноември 2014

Дали уикендът ще стартира обещаващо за вас?

Дневен хороскоп за събота, 22 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, присъединете се към Jenite във Facebook!

Овен
Посветете почивния ден на равносметка и преценете кои са ситуациите в живота ви, от които е нужно да се отдръпнете. В крайна сметка няма как да "огреете" навсякъде.

Телец
Днешният ден ви е отреден за домашни задължения - захванете се с почистване, подреждане, а защо не и промяна в интериора. Вечерта пък посветете на любимо и релаксиращо занимание.

Близнаци
Подгответе се за един спокоен и усмихнат ден, изпълнен с приятни емоции и перфектни условия за релакс на тялото и ума. За целта най-доброто, което може да направите, е да изгоните всички негативни мисли от главата си.

Рак
Отърсете се от притесненията си и не се стеснявайте да потърсите приятелска подкрепа. И на най-добрите се случва да изпаднат в нужда от адекватен съвет или най-малкото - от рамо, на което да се облегнат.

Лъв
Не се натоварвайте с повече работа, отколкото може да поемете. И не забравяйте, че все пак почивните дни трябва да бъдат изпълнени със спокойствие и умерена динамика.

Дева
Имате нужда от спешна терапия за възвръщане на доброто ви настроение. За целта се отдайте на любими занимания и най-важното - компанията на човека, който най-добре знае как да ви усмихне.

Везни
Близък приятел има нужда от вашата подкрепа. Не отказвайте и бъдете готови да се отзовете, но не забравяйте и че имате личен живот, чиято цялост също не трябва да нарушавате.

Скорпион
Въпреки студеното време навън, вътрешното ви слънце грее на 100%. Отдайте се на приятните емоции и прекарайте един прекрасен ден, лишен от негативни мисли.

Стрелец
Прекалено много мисли от всякакъв характер са нападнали главата ви и занимават ума ви още от сутринта. Постарайте се да отсеете наистина важните сред тях, а останалите запратете към емоционалното си кошче за боклук.

Козирог
Струва ви се, че се намирате в дупка, от която сякаш излизане няма. Това обаче не е съвсем така - стига разбира се да се вземете в ръце и да не се притеснявате да потърсите и приятелска подкрепа.

Водолей
Звездите съветват днес да се пуснете по течението и да оставите то да ви отведе в незнайна за вас посока. Ако го направите, изненадата ще бъде повече от приятна.

Риби
Изгонете деструктивните мисли от главата си и вместо това измислете оригинален начин да се разсведрите след тежката седмица, която вече е зад гърба ви. Предприемете пътуване в компанията на любим човек.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay