Дневен хороскоп за събота, 23 август 2014

Проверете какво ви очаква днес

Дневен хороскоп за събота, 23 август 2014

За да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят е определен за почивка. Може да не сте свикнали да си почивате през целия уикенд, защото винаги намирате каква работа да свършите вкъщи, но днес се поглезете! Отидете на маникюр, посетете фризьорския салон - отделете време за себе си.

Телец
Отдавна не сте виждали най-добрата си приятелка? Не сте говорили с близките и приятелите си? Напоследък сте дистанцирани от всичко и всички около себе си. Поправете тази грешка! Обадете се на любимите си хора - те трябва да знаят, че не сте ги забравили.

Близнаци
Предстои ви сътресение в личен план. Неприятна случка в семейството или дребен проблем с половинката ще ви накара да се чувствате самотни и напрегнати. Побързайте да изгладите отношенията си с близките, преди да е станало твърде късно.

Рак
Събота е любимият ви ден от седмицата. Напрежението в работата остава на заден план и вие се наслаждавате на тепърва започващия уикенд. Забавлявайте се - всеки проблем си има решение. Важното е да не позволявате на дребните спънки да съсипват настроението ви.

Лъв
Напоследък сте в странно за самите вас и за околните настроение. Правят ви се неща, които преди не сте и помисляли да вършите. Успокойте топката и заложете на някое адреналиново преживяване, което обаче не е много опасно.

Дева
Имате задължения, които трябва да изпълните. Извинете се на приятел, когото сте обидили без причина. Помогнете на тези, които се нуждаят от помощта ви. Не бъдете егоист - направете нещо мило за хората около себе си. В противен случай грубото ви отношение може да ги отблъсне.

Везни
Нещата за вас в любовен план се развиват повече от добре. Може от време на време да ви се струва, че бъдещето за вас и вашата половинка не е съвсем ясно, но не се безпокойте. Нещата ще се нарядат от самосебе си!

Скорпион
Ще се появи ситуация, която ще ви провокира да действате прибързано. Не бързайте с преценката си и помислете, преди да предприемете каквото и да било действие.

Стрелец
Арогантността не е присъща за вас. Не се правете на такива, каквито не сте само защото някой е казал, че добрината не носи нищо друго освен беди. Позитивното ви отношение и усмивката ви са вашите най-ценни качества!

Козирог
Затрупани сте с работа и почивните дни за вас няма да бъдат никаква почивка. Положеният от вас труд ще бъде възнаграден съвсем скоро!

Водолей
Имате чувството, е сте изгубили нещо важно. Може би някой, на когото държите, си е тръгнал от живота ви този пък завинаги. Ако сте сигурни в това, което искате, не се колебайте, а положете всички усилиям, за да го получите обратно.

Риби
Не обръщайте внимание на скандални и злобни подмятания, които идват от устата на неприятели. Спокойствието е най-важното условие, за да се чувствате добре през този ден. Осигурете си го!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay