Дневен хороскоп за събота, 23 май 2015

Почивният ден носи несравними емоции

Дневен хороскоп за събота, 23 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Не се впечатлявайте от агресивността на околните. Когато един човек преуспява, и то само благодарение на способностите си, хората имат склонност да бъдат особено заядливи. Вината не е във вас, а в самите тях.

Телец
Черногледството няма да ви помогне да се придвижите напред в живота. Не е лесно да се научите да гледате по-положително на нещата - това изисква време и постоянство. Но, ако сте убедени, че искате именно това, нищо не може да ви спре да го постигнете.

Близнаци
Разстроени сте заради спор с близък човек, най-вероятно роднина. Обидени сте от неговите думи, макар да знаете, че има известно право да ви обвинява в нещата, които използва срещу вас.

Рак
Днес се притеснявате двойно повече от обикновено заради заплетена ситуация на работното място, която просто не ви излиза от ума и ви тормози дори през почивните дни. Лично вие няма какво да направите, за да разрешите проблема, така че няма смисъл да се напрягате излишно.

Лъв
През почивните дни обичате да релаксирате - като всеки човек на тази земя. Днес обаче това ще се окаже невъзможно за вас. Дори в събота работните ангажименти ви преследват и не ви оставят на мира.

Дева
Чувствате, че сте изцяло нов човек. Отнема ви страшно много време да свикнете с новостите в живота си, но те ви карат да се чувствате добре. Не се извинявайте никому за това.

Везни
В любовен план сте разделени на два фронта. Има човек, който ви обича страшно много, и такъв, който е всичко, за което сте мечтали. Вземете решение към кого от двамата изпитвате по-силни чувства. Поведението ви не е коректно спрямо нито един от тях.

Скорпион
Трябва да сте предпазливи с хората днес. Не защото ви мислят злото, а защото имат различен план за развитие от вашия. Ако се съгласите с тяхната визия за бъдещето, от която пряко зависите, нещата няма да са наред.

Стрелец
Днес трябва да упражнявате максимално уменията си, за да получите удовлетворение от нещата, с които се занимавате. Ще попаднете в ситуация, която може да се превърне в катастрофа, затова трябва да й обърнете внимание още в началото.

Козирог
Побърква ви усещането, че по света се случват огромни неправди. Погрижете се за близките си хора, които страдат и имат нужда от подкрепа. Голямата промяна започва с на пръв поглед дребни жестове.

Водолей
Стартирайте нещо ново - особено, ако това е дейност, с която никой от близките ви не се е занимавал. Енергията ви предразполага към това да направите нещо голямо, за да почувствате удовлетворение.

Риби
Балансът е всичко, от което имате нужда днес. Трябва да намерите начин да поддържате живота си стабилен и едновременно с това - вдъхновяващ. Това е голямо предизвикателство, с което можете да се справите.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay