Дневен хороскоп за събота, 25 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 25 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Изпитвате непозната тръпка към свой колега. Опитайте се да си изясните сами за себе си дали това не е фатално привличане? Или просто забраненият плод ви блазни? Звездите поставят под въпрос потенциала на подобна връзка.

Телец

Днес работата ви отегчава дотолкова, че сте готови да се скарате с всекиго. Не прибързвайте в реакциите си - другите не са виновни за вашата неудовлетвореност. Концентрирайте се върху ангажиментите си.

Близнаци

Трудно е да повярвате, че денят ще бъде толкова хубав! Имате енергия и желание за всичко, затова жънете успехи, с каквото и да се захванете.

Рак

Днес във всичко ще ви върви без изобщо да полагате усилия. Ще приключите с ангажиментите в ранния следобед, а вечерта ще имате много приятна среща. Спокойни сте и тъкмо такива трябва да бъдете!

Лъв

Изключително много радостни новини ще ви зарадват днес! Възможно е най-сетне да се сбъдне ваша мечта - нещо, за което отдавна мечтаете, може да стане реалност.

Дева

Иска ви се да бъдете част от нещо грандиозно, но сами не намирате кураж да го стартирате. Днес обаче идеите ви ще поемат в друга посока и ще съумеете да направите първата стъпка към сбъдването на мечтите си.

Везни

Странно е, че приемате всичко толкова лично. Замислете се, че може би хората не искат да ви обидят или наранят, а просто са такива. Не бихте могли да ги промените, затова се опитайте днес най-сетне да свикнете с техните особености.

Скорпион

Всичко, с което се захванете днес, ще ви донесе успех. Някак успявате да се справите с всичко, пред което ви изправи съдбата днес. Продължавайте да работите толкова усилено и нищо няма да ви попречи да постигнете мечтите си.

Стрелец

Тази събота ще ви донесе увереност и високо самочувствие. И те са напълно оправдани! Справяте се отлично във всеки аспект от живота си.

Козирог

Не се притеснявайте относно финансовото си състояние - дори в момента да имате непредвидени разходи, всичко ще се нареди. Шансовете са на ваша страна.

Водолей

Иска ви се да върнете времето назад, но това не е възможно. Потърсете прошка за грешките си и се опитайте да се промените, преди да е станало твърде късно!

Риби

Съвсем скоро ще намерите работа, която ще ви удовлетворява напълно. Сегашната работна позиция не ви удовлетворява и ви потиска. Опитайте се да напуснете Света на депресията възможно най-бързо.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay