Дневен хороскоп за събота, 25 юли 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за събота, 25 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Пригответе се за натоварен уикенд. Всичко, което не сте успели да свършите през делничните дни, трябва да бъде готово до понеделник. Организирайте се, за да приключите със задълженията си по-бързо.

Телец
Падате си по човек, който на пръв поглед е точно ваш тип. Трябва обаче да бъдете нащрек, за да не пропуснете моментите, в които той открито си играе с вас. Не му вярвайте сляпо, а подложете държанието му на съмнение.

Близнаци
Опитвате се да сложите край на спор, който продължава дни наред, но усилията ви няма как да бъдат увенчани с успех. Докато отсрещната страна е на вълна "заяждане”, нищо не може да я спре.

Рак
Категорични сте в отказа си да следвате сляпо установени норми на поведение. Цените своята свобода и смятате, че никой не може да ви казва как да живеете живота си. Внимавайте обаче да не стигате до крайности.

Лъв
Философията ви за живота често се оказва отхвърлена от обкръжението ви. В проникновен разговор с почти непознати ще получите ново неодобрение за начина, по който разсъждавате. Недейте да се влияете от него.

Дева
Борите се с вътрешните си демони. Днес те не спират да ви говорят и да ви подтикват да правите неща, които не са особено сигурни и носят в себе си огромен риск. Направете всичко възможно да им се противопоставите.

Везни
Иска ви се да зарежете всичко и да тръгнете на път. Дошло ви е до гуша от задължения, отговорности и работа. Ако мислите, че можете да си го позволите - действайте първично и го направете!

Скорпион
Молите се да не се стига до положение, в което да трябва да избирате между две ваши любими неща в живота. Напълно вероятно е обаче да се наложи да го направите. В такъв случай ще трябва да обмислите много добре всяка една възможност и вероятните последици от нея.

Стрелец
Тайно се надявате предвидено вече събитие да се провали. Не желаете лошото на никого, но за самите вас ще бъде по-добре, ако нечии чужди планове пропаднат. Времето ще покаже дали това ще се случи и за кого ще бъде угодна подобна ситуация.

Козирог
Предателство на близък човек, което ви е наранило страшно много в миналото, отново излиза на дневен ред. Каква е причината белезите от миналото все още да ви преследват? На този въпрос трябва да си отговорите сами, за да успеете да ги заличите.

Водолей
Хрумва ви идея, която първоначално ще бъде отхвърлена от хората от обкръжението ви. Постарайте се да защитите тезата си по възможно най-добрия начин, за да оборите недоверието им.

Риби
Канени сте на събитие, на което изобщо не ви се иска да присъствате. Предпочитате да си останете вкъщи, но вече сте дали обещание. Постарайте се да го спазите, колкото и да ви е неприятно.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay