Дневен хороскоп за събота, 26 април 2014

Какво ли са ви приготвили звездите за днешния почивен ден?

Дневен хороскоп за събота, 26 април 2014

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден, ако сте...  

Овен
Денят може да ви донесе загуби от материално и финансово естество, които дори и минимални ще се отразят зле на портфейла, но най-вече на настроението ви. Пазете се от финансови операции и приключване на сделки.

Телец
Обстоятелствата ви подтикват към екстравагантност и желание за разточителства. Нямате тонус за работа и повече ви привлича леката страна на живота. Но това вероятно няма да се хареса на семейството и партньора ви, затова бъдете внимателни.

Близнаци
Скорошните проблеми отшумяват, но все още не са приключили, затова не се отпускайте и бъдете на щрек. Завършете започнатите проекти и се пазете от негативни емоции, не форсирайте събитията.

Рак
Денят е добър да изразите емоциите си и да покажете на другите как се чувствате. Но това не означава, че няма опасност от противоречия и конфликти. Не бъдете агресивни, по-скоро се старайте да изслушвате и да обяснявате.

Лъв
Днес ще ви вълнуват предимно въпроси, свързани с дома, семейството и любовта. Вероятно ще трябва да обсъдите финансовата стабилност вкъщи или други по-големи въпроси. Това ще е полезно за спокойствието ви през следващите дни.

Дева
Основните въпроси, които ще ви занимават днес са свързани с пари, с покъщнина или с ваши близки. Може да ви се наложи да направите посещение при близък и да водите сериозни разговори.

Везни
Днес може да загубите за малко професионалния си фокус и да ви се прииска да се занимавате с изкуство или с нещо по-креативно. Направете го и потърсете хора, които да ви насочат.

Скорпион
Проявете настоятелност и преследвайте интересите си днес. Но в приятелския и интимния кръг проявявайте топлота и внимание към хората. Бъдете търпеливи, ако не искате да си създадете проблеми вкъщи.

Стрелец
Най-натоварените дни засега са отминали за вас и е добре да обърнете внимание на нуждите си, да си починете и да подредите финансовите си дела. Успокойте се, защото вътрешното напрежение може да доведе до неразположения и болести.

Козирог
Чувствате се стабилни и спокойни днес. Използвайте този баланс, за да напреднете в работата, да сключите договор или да проведете сериозен разговор, който отлагате.

Водолей
Между вас и околния свят се стели мъгла от недоразумения и неразбиране. Това е особено опасно в работата ви, затова по-добре отложете срещите и преговорите за друг ден. Бъдете внимателни с партньора.

Риби
Денят е хармоничен и спокоен, подходящ за интелектуални разговори, търсене на нови проекти, правене на планове и срещи с хора. Бизнес контактите днес ще са много успешни, но дори и да си останете вкъщи, пак ще се чувствате добре.

Ако искате всеки ден а се информирате какво ви вещаят звездите, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.04.2014|11:21
ще знаем :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay