Дневен хороскоп за събота, 26 юли 2014

Дали почивният ден наистина ще бъде такъв за всички зодии?

Дневен хороскоп за събота, 26 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен 
Дайте на познатите си време и пространство, за да могат да говорят открито от сърцето си. Може да не харесате това, което чувате, но е важно да го знаете, затова преглътнете гордостта си и изслушайте околните.

Телец
Ако не сте обвързани, денят е перфектен да рискувате с някого и да видите какво ще стане. Най-лошият вариант, който може да ви се случи, е да попаднете на грешния човек, но не се отказвайте и се забавлявайте въпреки това.  

Близнаци
Крайно време е да станете организирани - направете списък с това, от което се нуждаете днес или тази седмица, а може дори и за цялата година. И след това се опитайте да го изпълните. Няма нищо по-задоволително от това да постигате предварително набелязани цели.

Рак
Днес денят е белязан със знака на новите неща. Те ще бъдат определено позитивни. Уверете се, че няма да тръгнете в лоша посока. Чудесно време да повярвате в съдбата и да изградите увереността си. 

Лъв
Интуитивните ви сили са на върха си днес. Последвайте вътрешното ви чувство без значение колко е лудо то, защото ще ви донесе хубави моменти и спомени.  

Дева
Прекарвате си приятно с приятелите си. Свободното ви време ще е повече от обикновено и ще срещнете човек, който силно ще ви заинтригува с качествата и отношението си.

Везни
Адаптирайте се към промените днес. Правите наистина това, което трябва. Изглежда безнадеждно, но вие можете да се противопоставите на всичко.  

Скорпион
Опитайте нещо ново днес. Особено ако излизате на среща. Романтичната ви енергия е много добра. И лесно си набелязвате нови жертви.  

Стрелец
Ключова фигура прави живота ви много по-интересен. Затова се уверете, че прекарвате допълнително време с тази персона. Време е за промяна!

Козирог
Може да чувствате, че имате нужда от почивка днес. Само защото сте в лошо настроение всичко ви се струва накриво. Ако забавите малко темпото и се усмихнете на света, той ще ви отвърне със същото.

Водолей
Трябва да продължавате да се борите днес. Имате стари проблеми за разрешаване. Време е да направите истинска промяна в живота си.  

Риби
Адаптивността ви е много важна част от личността ви днес. Трябва да не забравяте, че играете роля за пред хората, която ви носи успехи. Стегнете се!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay