Дневен хороскоп за събота, 27 септември 2014

Какво ви очаква през първия ден на уикенда?

Дневен хороскоп за събота, 27 септември 2014

Дали денят ви ще бъде успешен или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Бъдете винаги готови за капризите на съдбата - четете своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Вдъхновението може да ви сполети съвсем случайно днес, а действията ви ще изненадват всички, дори и вас самите. Не си намирайте оправдания за това, че не сте свършили дадено нещо в срок.

Телец
Днес е препоръчително да бъдете практични и разумни. Не влизайте в излишни спорове, няма да стигнете до никакво заключение. Заемете се с домакински задължения.

Близнаци
Първата половина на деня предвещава раздяла с някого. Като цяло, имате добри предпоставки за финализиране на сделки. Не се нагърбвайте с нови задачи!

Рак
Много внимавайте какво казвате на близките си, защото има реален шанс да възникнат недоразумения. Днес емоционалността ви пречи на важните разговори.

Лъв
Приключете задължения, които отлагате от доста време или вземете решения, за които все не ви достига време. Направете списък с нещата, които да свършите, за да не ги забравите… отново.

Дева
Ден, изпълнен само с положителни емоции! Отдайте се напълно на нещата, които ви се правят от сърце, всичко ще върви по вода.

Везни
Не отлагайте важен разговор с половинката си за утре или за когато вие имате настроение. Това може да е последният ви шанс да изясните съвместните си планове.

Скорпион
Сутринта ще трябва да обмислите трезво събитията и случките от предишния ден. Ще се наложи да се занимавате с документи и сметки, но в края на деня ще изпитате облекчение, че сте го направили.

Стрелец
Сутринта е перфектна за домакинска работа, кратка разходка сред природата или чаша кафе с близки приятели. Отложете комуникацията и писането на имейли за вечерта.

Козирог
Време е да обмислите някои стари цели, в които сте се вкопчили. Не се опитвайте на всяка цена да ги постигнете, ще изпуснете друга прекрасна възможност.

Водолей
Днес ще сте изключително активни и забързани. Телефонът ви няма да спира да звъни, но това ще ви донесе положителни емоции.

Риби
Колкото и да не ви се иска, ще трябва да се "преборите” с рутинни задължения като пазаруване и чистене. Не давайте нареждания на околните, а си свършете сами работата.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay