Дневен хороскоп за събота, 28 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 28 май 2016

Овен
Вие сте фен на всичко, което не е правено досега. Харесвате иновативните и настандартни идеи и точно те ще ви занимават днес. Обръщайте внимание на детайлите и работете усилено. Има голяма вероятност да създадете нещо, дори и малко, което няма аналог.

Телец
Първият почивен ден от седмицата ви заварва в лошо настроение. Раздразнени сте, а причина за това видимо няма. Не се притеснявайте - на всеки човек се налага да преминава през период, в който просто не се чувства щастлив. Важното е да не си позволявате да продължи дълго.

Близнаци
В обедните часове на днешния ден ще ви се случи нещо, което ще постави под съмнение всичко, в което сте вярвали до момента. Случката ви кара да се замислите и занимава ума ви през целия ден. 

Рак
Отдавна не ви се е случвало да прекарате цял ден у дома. Днес обаче сте принудени да го направите. Нещо ви задържа вкъщи и дори поставя под въпрос ходенето ви на работа през идната седмица. Преценете ситуацията и вземете решение дали си заслужава да отсъствате.

Лъв
Сутринта ви носи негативни емоции, но късният следобед ще разсее отрицателните впечатления, които те насаждат у вас. Настроението ви не трябва да се диктува от околните, а от онова, което се случва в собствения ви живот.

Дева
Успокойте се - всичко, което ви се струва безнадеждно днес, утре ще намери своето решение. Няма невъзможни неща. Няма и неразрешими проблеми. Просто понякога е необходимо време и търпение, докато се стигне до правилния подход.

Везни
Заслужавате един ден само за себе си! Отдайте се на любимото си занимание - слушайте музика, разходете се в парка, отидете на пазар или на маникюр. Припомнете си защо понякога самите вие сте най-добрата компания за себе си.

Скорпион
Затрупани сте с работа през целия ден, без значение че е събота. Няма да намерите време дори за 15-минутна почивка. Добрата новина е, че неделята е съвсем близо и ще ви донесе така желания отдих.

Стрелец
В рамките на днешния ден избягвайте сключването на важни сделки или покупки на скъпи вещи. Сега не е най-подходящото време за инвестиции в дългосрочен план. Изчакайте няколко дни, преди да предприемете каквито и да било действия в тази посока.

Козирог
Радвате се на симпатията на околните и тяхното внимание вдига самочувствието ви. Обичате да бъдете в центъра на вниманието и днес ще има причина да се озовете именно там. Прожекторите обаче ще ви осветяват само в рамките на деня.

Водолей
Какво по-хубаво в един почивен съботен ден от приятна разходка в планината или в парка? Прекарайте деня със семейството и приятелите си и не забравяйте, че това е най-пълноценно прекараното време в живота ви.

Риби
Изкушени сте от нещо, което има контрол над вас. Внимавайте - не искате да попаднете в капана на ситуация, която не можете да контролирате. Бъдете нащрек и не поддавайте на примамливи предложения.

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay