Дневен хороскоп за събота, 28 ноември 2015

Какво ви очаква в събота?

Дневен хороскоп за събота, 28 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес нищо няма да ви пречи и ще успеете да се отдадете на любимите ви занимания. Това ще ви донесе много спокойствие и положителни емоции и ще ви зареди с енергия. Вечерта също ще бъде приятна, защото ще я споделите с някой, който харесвате.

Телец
Бъдете отворени да чуете новото и различното, без да издребнявате и да анализирате непрекъснато. Трябва да умеете да видите и другата гледна точка, защото в противен случай ще се окажете сами срещу всички.

Близнаци
Днес е ден за равносметки, съберете мислите си и признайте поне пред себе си какво точно искате. Не тръгвайте към всяко нещо с мисълта, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение - то може да се окаже ценно.

Рак
Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете и на другите да поемат своя дял. Не сте толкова големи герои, че да спасявате всичко и всеки. Понякога имате нужда и някой да спаси вас, оставете се на нечии грижи.

Лъв
Време е да обърнете внимание на човека до вас. Има какво да се желае в отношенията ви, защото напоследък сте доста разсеяни и връзката ви страда. Ако сте необвързани, време е да се огледате около вас - човекът е под носа ви.

Дева
Ще ви зарадват с неочаквани, но радостни новини и еуфорията ще ви следва през целия ден. Но недейте да витаете прекалено много в облаците, защото някой може да се опита да ви свали набързо на земята.

Везни
Чудесен ден за планиране и организиране на предстоящи събития. Ще сте във вихъра си и няма да има кой да ви спре. Обичате всичко в живота ви да бъде подредено и за това трябва да се опитате да оправите и хаоса в личните отношения.

Скорпион
Днес може да чувствате прекалено ясно агресивното поведение на околните. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Днес трябва да останете в сянка и внимателно да премислите следващия ви ход.

Стрелец
Личното ви обаяние днес би могло да ви отвори всяка непристъпна крепост. Не пропилявайте този шанс. Идеален ден за вземане на решения и действия, ще ви е изключително лесно да намерите нестандартно решение на всяка ситуация.

Козирог
Днес няма да бъдете в много добро настроение, защото някой се опитва да ви изкара виновни за нещо, в което изобщо не сте искали да се забъркате. Отстоявайте позициите си и не отстъпвайте за нищо на света.

Водолей
Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.

Риби
Днес помислете за семейството и близките си хора. Покрай работата не ви остава време да обърнете внимание на любимите същества, прекарайте време с тях и ще се почувствате като нови. Вечерта се очертава особена, но приятна.

 
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay