Дневен хороскоп за събота, 29 август 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за събота, 29 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате два избора - да тъгувате за отминалите времена или да се радвате, че изобщо са се случили толкова хубави събития. Щом нещо ви липсва, значи то е от значение за вас и вашия живот, и дори да не е до вас в момента, ви оказва влияние.

Телец
Иска ви се да разобличите лъжа, която страшно много ви дразни, но знаете, че сега не е подходящият момент за това. Изчакайте извършителят ѝ да стигне дотам, че да няма как да се измъкне, щом веднъж изречете истината на глас.

Близнаци
Клеветите по чужд адрес не са ваша специалност. Не обичате сплетните и избягвате всякакви интригантски настроени хора. Обвинението в подобно поведение силно ще ви огорчи и ще се наложи да доказвате себе си.

Рак
Тайна, която криете в дълбините на душата си, никога няма да излезе оттам, ако вие не пожелаете да е извадите наяве. Бремето започва да ви тежи и ви се иска да го споделите с някого. За доброто на най-близките си - не се поддавайте на изкушението!

Лъв
Или все още не сте изпили сутршното си кафе, или просто сте решили целенасочено да се заяждате с всеки човек, когото срещнете по пътя си днес. Силно раздразнителни сте и това се отразява на социалните ви контакти.

Дева
Ваш неприятел се опитва да саботира всичко, за което сте се трудили толкова усърдно през последните седмици. Става въпрос за ваш работен проект, който случайно попада в ръцете му. Пригответе си резервен план.

Везни
За вас няма значение какво криете в банковата си сметка, ако най-близките ви хора не са до вас, за да споделят щастливите мигове от живота ви. Има вероятност да прогоните някои от тях, без ни най-малко да се стремите към това. Бъдете внимателни и подхождайте деликатно към техните чувства.

Скорпион
Илюзията, която е породена в ума ви от човек, който не ви мисли доброто, цели да ви заблуди и да ви подтикне към действия, които иначе не бихте предприели. Отворете очите си, иначе рискувате да допуснете огромна грешка.

Стрелец
Вярвате на човек, който иска, но няма възможност да оправдае очакванията ви. Неговият живот не е никак лесен и има куп други неща, за които трябва да се погрижи. Проявете търпение и извървете с него този труден път.

Козирог
Докачливи сте на тема "приятелство”, защото неведнъж се е случвало да ви предават по най-жесток начин. Като че ли вече не вярвате в тази дума и сте готови да докажете теорията си на всеки, който се опита да обори мнението ви.

Водолей
Сутринта ще бъде необичайно спокойна, дори на моменти скучна. За да разнообразите деня си, трябва да намерите с какво да се занимавате. Най-добре това да е нещо, което не сте опитвали досега.

Риби
Флиртът е безопасен дотолкова, доколкото не нанася вреда на някоя от двете страни. Това че вие сте свободни, не означава, че човекът срещу вас е. Не се намесвайте в чужди отношения заради мимолетно преживяване.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay