Дневен хороскоп за събота, 30 май 2015

Какви емоции ви очакват през почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 30 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Изпитвате непреодолимо желание да се "пуснете по течението” и да видите къде ще ви отведе то. Бъдещето никога не е сигурно, но във вашия случай няма абсолютно нищо, което да е уредено на 100%. Помислете добре…

Телец
Не цените достатъчно хората в живота си, а нямате причина да не го правите. Днес ще ви бъде напомнено какви щастливци сте от гледна точка на близките си приятели, на които можете да разчитате безрезервно. Не го забравяйте.

Близнаци
Престореното ви поведение няма да ви донесе дивиденти. Бъдете себе си и знайте, че на този, който оцени усилията ви, има смисъл да дадете шанс. С лъжи и преструвки няма да постигнете нищо.

Рак
Пригответе се за един тежък и напрегнат ден. Съвсем внезапно пред вас ще се появи личен проблем, който изобщо не сте предвидили. Отначало ви се струва, че няма да успеете да се справите със ситуацията, но в момента, в който измислите план за действие, всичко ще ви се изясни.

Лъв
По принцип обмисляте добре решенията си и много трудно стигате до крайния им вариант. Днес обаче ще ви се наложи да действате бързо и може да направите грешка в преценката си именно защото нямате достатъчно време за размисъл. Бъдете внимателни.

Дева
Започвате да губите почва под краката си. Ежедневието ви е напрегнато, а утрешният ден - несигурен. Вземете мерки, чието изпълнение да зависи само от вас. Не се доверявайте на външни лица.

Везни
Определете какви са приоритетите ви и поставете граници в поведението си. Не можете да правите каквото си поискате - трябва да се съобразявате със средата, в която живеете, и хората, които са в живота ви.

Скорпион
Поведението ви е абсолютно нечестно. Няма как да се възползвате от добрината на даден човек само за да постигнете това, което искате. Впрочем, разбира се, че има как, но не е нито етично, нито във ваш стил.

Стрелец
Успокойте се - грижите, които са ви затрупали напоследък, съвсем скоро ще бъдат отпратени в миналото. Днес ще разберете какъв е изходът от заплетената ситуация, в която се намирате, и това откритие ще ви обнадежди.

Козирог
Днес ще имате уникалната възможност да докажете себе си пред света. От дълго време насам имате желание да демонстрирате уменията и качествата си - сега е подходящото време.

Водолей
Сутринта ви носи новина, която ще разклати основите на подредения ви свят. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда първоначално. Имайте вяра и нещата ще се оправят.

Риби
В мислите ви през целия ден присъства човек, чието място определено не е в ума ви. Той е част от миналото ви и очевидно трябва да си припомните това.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay