Дневен хороскоп за събота, 4 октомври 2014

Какво ще ви донесе днешният почивен ден?

Дневен хороскоп за събота, 4 октомври 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Какво обаче ще ви се случи днес? Разберете сега...

Овен
Вие сте фен на всичко, което не е правено досега. Харесвате иновативните и настандартни идеи и точно те ще ви занимават днес. Обръщайте внимание на детайлите и работете усилено. Има голяма вероятност да създадете нещо, дори и малко, което няма аналог.

Телец
Първият почивен ден от седмицата ви заварва в лошо настроение. Раздразнени сте, а причина за това видимо няма. Не се притеснявайте - на всеки човек се налага да преминава през период, в който просто не се чувства щастлив. Важното е да не си позволявате да продължи дълго.

Близнаци
В обедните часове на днешния ден ще ви се случи нещо, което ще постави под съмнение всичко, в което сте вярвали до момента. Случката ви кара да се замислите и занимава ума ви през целия ден. 

Рак
Отдавна не ви се е случвало да прекарате цял ден у дома. Днес обаче сте принудени да го направите. Нещо ви задържа вкъщи и дори поставя под въпрос ходенето ви на работа през идната седмица. Преценете ситуацията и вземете решение дали си заслужава да отсъствате.

Лъв
Сутринта ви носи негативни емоции, но късният следобед ще разсее отрицателните впечатления, които те насаждат у вас. Настроението ви не трябва да се диктува от околните, а от онова, което се случва в собствения ви живот.

Дева
Успокойте се - всичко, което ви се струва безнадеждно днес, утре ще намери своето решение. Няма невъзможни неща. Няма и неразрешими проблеми. Просто понякога е необходимо време и търпение, докато се стигне до правилния подход.

Везни
Заслужавате един ден само за себе си! Отдайте се на любимото си занимание - слушайте музика, разходете се в парка, отидете на пазар или на маникюр. Припомнете си защо понякога самите вие сте най-добрата компания за себе си.

Скорпион
Затрупани сте с работа през целия ден, без значение че е събота. Няма да намерите време дори за 15-минутна почивка. Добрата новина е, че неделята е съвсем близо и ще ви донесе така желания отдих.

Стрелец
В рамките на днешния ден избягвайте сключването на важни сделки или покупки на скъпи вещи. Сега не е най-подходящото време за инвестиции в дългосрочен план. Изчакайте няколко дни, преди да предприемете каквито и да било действия в тази посока.

Козирог
Радвате се на симпатията на околните и тяхното внимание вдига самочувствието ви. Обичате да бъдете в центъра на вниманието и днес ще има причина да се озовете именно там. Прожекторите обаче ще ви осветяват само в рамките на деня.

Водолей
Какво по-хубаво в един почивен съботен ден от приятна разходка в планината или в парка? Прекарайте деня със семейството и приятелите си и не забравяйте, че това е най-пълноценно прекараното време в живота ви.

Риби
Изкушени сте от нещо, което има контрол над вас. Внимавайте - не искате да попаднете в капана на ситуация, която не можете да контролирате. Бъдете нащрек и не поддавайте на примамливи предложения.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay