Дневен хороскоп за събота, 5 септември 2015

Какво предстои?

Дневен хороскоп за събота, 5 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
В желанието да осигурите красив ден за близките си, прекалявате с приповдигнатото си емоционално състояние. Поведението ви се приема за натрапване в личния живот на останалите - бъдете по-умерени в действията си.

Телец
Силното ви представяне в работна задача през изминалата седмица ви осигурява заслужена почивка през уикенда. Възползвайте се от спокойствието, което сами сте постигнали, и си осигурете един незабравим ден.

Близнаци
Имате идея, чието осъществяване определено няма да бъде никак лесно, но пък със сигурност ще си струва усилията. Ако смятате, че целта си заслужава - положете всички усилия.

Рак
Двоумите се как да постъпите в ситуация, която очевидно изпитва вашето търпение и воля. Твърде вероятно е собствената ви преценка да не е правилна, затова по-добре се вслушайте в съвета, който ще получите от ваш близък приятел.

Лъв
Обожавате да пътувате, а фактът, че от доста време не ви се е удавал сгоден момент за пътешествие, силно ви натъжава. Днес неочаквано предложение ще ви осигури именно преживяването, за което си мечтаете. Приемете го.

Дева
Иска ви се да не сте извършвали действието, което ви носи толкова проблеми в настоящето. Виновни сте и трябва да си поемете последствията. Тази грешка ще ви бъде за урок.

Везни
Никой не може да се справи по-добре от вас, когато става въпрос за разрешаване на проблем от любовно естество. Помогнете на близък човек, който среща особени трудности във връзката си. Вие сте преминали през същото, така че имате необходимия опит.

Скорпион
Когато хората се опитват да ви спънат, вие избягват заложените препятствия. А предложат ли ви незаслужени облаги, никога не се възползвате от тях. Това ще си проличи днес за пореден път, с което ще покажете, че сте здраво стъпили на земята.

Стрелец
Можете да оправдавате абсурдното си поведение както пожелаете, но каквото и да кажете, ще бъде излишно. Действията ви говорят сами за себе си и няма как да се защитите. Необходимо е да промените поведението си.

Козирог
Бъдещето идва утре, а вие още нямате изграден план относно това как искате да живеете живота си. Необходимо е да го съставите, за да не ви свари утрото неподготвени. Обмислете добре възможностите, които се разкриват пред вас.

Водолей
Нямате представа какво е довело до настоящия момент, в който не виждате никакви перспективи за бъдещето. Оптимизмът ви липсва, а на негово място заплашва трайно да се настани черногледството. Не го позволявайте!

Риби
Време е да вземете окончателното си решение. Разрешаването на ситуация, в която са замесени почти всичките ви близки, зависи до голяма степен от вашата преценка. Отговорността е огромна, но трябва да я поемете.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay