Дневен хороскоп за събота, 5 юли 2014

Дали почивният ви ден ще бъде наистина такъв?

Дневен хороскоп за събота, 5 юли 2014

Вижте каква ще бъде вашата събота, ако сте зодия... 

Овен
Сега е моментът да помогнете на приятел или роднина. Наистина можете да му бъдете от полза, затова не се скатавайте. Дайте всичко от себе си и след това помощта ви ще бъде възнаградена.  

Телец
Нещо ви вдъхновява и се превръща в нещо чудесно. Може да е нова фаза в живота ви. Определено е време да разберете какво става вътре във вас.

Близнаци
Романтична връзка е много възможна днес - без значение дали се обвързани, или не. Може да възкресите на нещо старо, но най-вероятно ще бъде чисто нова тръпка, идваща от нищото.  

Рак
Опитайте се да приемете нов човек в живота ви - на работа, вкъщи или където и да е. Това може да е начало на много добро партньорство.

Лъв
Днес е чудесен ден да взимате решения относно техническото оборудване. Вашата умствена енергия е чудесна, за да се справите с компютри и други "играчки”.

Дева
Не можете да си избиете някого от ума. В това няма нищо лошо - усещате вятъра на промяната и любовта. Отпуснете се и се насладете на момента.

Везни
Енергията ви е поразителна днес, затова се уверете, че я използвате. Можете да се справите с всяка трудност, помогнете на приятелите си. Те ще го запомнят.

Скорпион
Чувствате се затворени в себе си днес, но в това, разбира се, няма нищо лошо. Просто останете у дома и се отдайте малко на себе си.

Стрелец
За вас днешният ден ще е забавен. Уверете се, че ще го прекарвате с хора, с които ви е приятно. Отпуснете се и се забавлявайте.

Козирог
Предизвикателство ви провокира днес и може да доведе до проблем. Просто се изправете пред него и ще го решите.  

Водолей
Вашата изумителна лична енергия ви помага да разгадаете истината от лъжата и да разберете какво наистина става тези дни. Погледнете новите хора - те са ключът към загадката.

Риби
Как са парите ви днес? Сега е моментът да обмислите връзката ви с финансите и да ги вложите в нещо, което ще ви носи печалба.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay