Дневен хороскоп за събота, 6 декември 2014

С пожелания за честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Дневен хороскоп за събота, 6 декември 2014

За да започвате деня си със своя хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще имате достатъчно време да си починете. Измислете си план, в който правите само любими неща. Забравете за работата си изцяло - все пак и вие имате нужда от малко приятни емоции.

Телец
Сякаш сте готови за промяна, но звездите ви съветват още малко да изчакате. Днес не взимайте прибързани, а ако е възможно - и никакви - решения. Посветете времето си на своето хоби и оставете нещата да се случват по естествен начин.

Близнаци
Понякога в живота на човек настъпват и такива дни - днес няма да имате желание за нищо. Добрата новина е, че имате достатъчно приятели, които да ви изкарат на бърза ръка от кризата. И да ви вдъхнат нови сили за борба с живота.

Рак
Днес ще трябва да свършите доста неща у дома. Останете вкъщи и се погрижете за всичко, което отлагате цяла седмица.

Лъв
Някой днес ще се опита да ви обиди, но вие трябва да проявите сила и да игнорирате нападките му. Това ще ви помогне да си изградите още по-устойчиво самочувствие, че сте способни да се справите с всякакви ситуации.

Дева
Ако днес някой ви помоли за помощ, се отзовете. Може да ви е малко досадно, но е важно да бъдете добри. Вечерта прекарайте у дома - ще имате мигове на домашно споскойствие, за каквито отдавна мечтаете.

Везни
Може би още днес ще разберете страхотна новина. Тя е свързана с някой от близкото ви обкръжение, но засяга и вас пряко. Зарадвайте се смело - звездите вещаят само добри неща.

Скорпион
Изключително ще ви е трудно днес да напуснете леглото си. Толкова сте изморени от работната седмица, че въобще не искате да се занимавате с нищо. Е, при това положение най-добре е да си починете качествено. Пък ако нещо е спешно, ще го свърши друг!

Стрелец
Ако сте успели да станете рано, направо съберете топли дрехи в една раница и напуснете града! Това е най-доброто нещо, което може да свършите днес - без план и без посока.

Козирог
Няма как да си кривите душата - не се удовлетворени от живота си в момента. Днес не трябва да действате обаче, а да мислите. Какво точно искате да промените? Какво ви дразни и какво ви харесва? Отговорите ли си на тези въпроси, всичко ще се подреди.

Водолей
Не можете да смогнете на предложенията от приятели. Днес ще е ден за забавление. Излезте и се приберете направо утре - човек трябва да има и щури дни, изпълнени с неочаквани, но приятни случки.

Риби
Днес ще се забавлявате от сърце. Толкова приятно не сте си изкарвали отдавна! Чудесни спомени, за които дълго време ще говорите с усмивка - само това ви очаква тази събота.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay