Дневен хороскоп за събота, 6 септември 2014

Почивен ден, приятни емоции...

За да четете всяка сутрин своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Инатът понякога помага в трудните моменти, но този не е от тях. Трябва да имате предвид авторитетите, срещу които се изправяте. Те най-вероятно са вашите шефове, от които зависи работата ви, затова е по-добре да отстъпите. 

Телец
Имате необходимост от почивка през тези дни. Преуморихте се, а лятната ви отпуска сякаш не ви стигна. Вземете си почивен ден и се радвайте на компанията на близките си. 

Близнаци
Много силно зависими сте от емоциите си, които ви карат да правите нерационални неща. Днес може да откриете любовта си в очите на някой много близък. 

Рак
Ще имате чудесен ден за успех и развитите. Шефовете ви оценяват всичко, което правите, въпреки че не го показват. Затова трябва просто да се отпуснете, похвалите ще дойдат скоро. 

Лъв
Финансовото ви състояние се подобрява, но любовта ви затъва все повече. Не бива да рискувате личното си щастие. Най-добре се опитайте да балансирате. 

Дева
Педантичността ви излиза днес на преден план. Трябва да пренебрегнете всичко, което ви тормози. Дори най-дребното нещо, като чаша, обърната наопаки, може да ви изкара извън нерви. Опитайте се просто да се успокоите.

Везни
Имате невероятното усещате, че ще покорите света днес. Отдайте се на това чувство, защото ще ви радва и това е моментът, в който мечтите могат да станат реалност. 

Скорпион
Малките неща в живота днес ще бъдат на първо място. Трябва да се радвате на хората около вас. Най-добре да пиете бира с приятели в парка и да се насладите на последното топло време. 

Стрелец
Днес въобще не сте в час. Не знаете какво се случва с живота ви и това ви обърква. По-добре се отпуснете всичко ще се нареди. Колкото и да се опитвате, днес не е денят за грандиозни планове.

Козирог
Имате небивали финансови успехи. Съдбата е на ваша страна. Възползвайте се от момента, защото сега можете да направите впечатление на подходящите хора. 

Водолей
Искате да се помогнете на всички около вас. Близките ви имат нужда от вашата подкрепа, но са склонни да прекаляват. Това ще ви накара да зарежете деловите си ангажименти, от което обаче ще пострада професионалният ви успех. 

Риби
Всичко около вас може да бъде описано с една дума: любов! Способни сте да забравите за всички, за да прекарате времето си с любимия човек. Чувствата ви са взаимни, така че ще имате един прекрасен и романтичен ден.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay