Дневен хороскоп за събота, 6 февруари 2016

Какво да очаквате от днешния ден?

Дневен хороскоп за събота, 6 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Не можете да бъдете наясно с всичко, което ви очаква, затова недейте да се опитвате да предизвикате събитията. Всичко се случва тогава, когато трябва да се случи - трябва просто да бъдете търпеливи.

Телец
Вместо да се съсредоточавате върху проблемите, открийте онзи аспект от живота си, който ви кара да се усмихвате. Осланяйте се на него и не позволявайте на негативните случки да влияят върху настроението ви.

Близнаци
Мислите ви се лутат в съзнанието ви и не можете да ги подредите, за да стигнете до важно решение, което е необходимо да вземете. Осигурете си спокойствие, за да успеете да отговорите на всички въпроси, които ви занимават.

Рак
Опитвате се да сте мили с околните, но те днес сякаш правят всичко възможно, за да изкарат наяве лошата страна от характера ви. През целия ден ще бъдете предизвиквани от хора, които искат да ви изкарат извън нерви с определена цел.

Лъв
Наясно сте с чувствата на половинката си, но не можете да определите дали те съвпадат с вашите собствени. Щом не можете да дадете ясен отговор, значи най-вероятно ви е страх да признаете очевидната истина.

Дева
Имате безброй ангажименти и няма да ви остане никакво време за близките ви хора и днес. Те ясно ви дават да разберете, че отсъствието ви не им се нрави, но няма как да пренебрегнете задълженията си. Компенсирайте, като им направите приятна изненада.

Везни
Няма какво да направите, за да облекчите болката на свой приятел. С вързани ръце сте и това ви побърква, защото можете единствено да стоите и да гледате отстрани всичко, което се случва, но не и да се намесите.

Скорпион
Мечтаете за емоции, които няма как да изпитате, ако не напуснете зоната си на комфорт. Промяната на живота изисква поемане на рискове, а това няма как да стане, ако не вложите повече смелост и решителност в действията си.

Стрелец
Денят ви няма да бъде никак различен от останалите. Имате работа, въпреки че би трябвало да сте почивка и това ви пречи да усетите хармонията, която трябва да осигурява почивният ден.

Козирог
Днес ще имате големи разногласия с половинката си. Трябва веднъж завинаги да изясните, че във връзката ви трябва и двете страни да правят компромиси. Вариантът единият да прави каквото си поиска, а другият просто да го следва, не е никак добър.

Водолей
Фантазирате прекалено много и по този начин се вкарвате в илюзии, които трудно биха станали реалност. Запазете тези представи за сънищата, реалността е далеч по-сурова и трябва да се приспособите към нея.

Риби
Днес ще имате много проблеми, които се трупат един след друг. Колкото и да се опитвате да ги отмятате и да ги оставите зад гърба си, те ще продължат да се появяват и занапред.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay