Дневен хороскоп за събота, 8 ноември 2014

Как ще започне уикендът за вас

Дневен хороскоп за събота, 8 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Въпреки че денят е почивен, имате усещане, че задачите, които го изпълват, нямат край. Важно е да подходите към тях отговорно, защото от усилията ви, положени днес, зависи до голяма степен бъдещият ви професионален успех.

Телец
Днес е време да посветите времето и вниманието си на близък, но напоследък пренебрегван от ваша страна човек. Помислете как да зарадвате него, а и себе си, по най-добрия възможен начин.

Близнаци
Време е да обърнете малко внимание и на самите себе си. Посветете се на любимо занимание, отделете време на близките си и им покажете колко много означават те за вас.

Рак
Звездите съветват днес да си останете вкъщи и да се посветите на кротки занимания, които не изискват чужда компания. В противен случай съществува голям риск да станете център на неприятна ситуация или главно действащо лице в конфронтация.

Лъв
Страхотна и напълно неочаквана изненада ще преобърне не само днешния ден, а и целия ви уикенд на 180 градуса. Отдайте се на мига изцяло и забравете поне за момент тревогите и притесненията си.

Дева
Предизвикателството, което звездите ви отправят за днес, е да си държите езика зад зъбите. Буквално. В противен случай необмислените ви и импулсивни реакции почти със сигурност ще ви поставят в неприятна конфронтация.

Везни
Денят е идеален да се погрижите за дома си - изчистете банята, подредете гардероба или пък се захванете с друга домакинска работа - всичко това ще ви се отдава с лекота тази събота.

Скорпион
Починете си добре и преосмислете внимателно идеите, плановете и приоритетите си. Може и да не ви се вярва, но има шанс най-правилното решение, което търсите от толкова време, да се роди именно днес.

Стрелец
Не бързайте да си вадите прибързани заключения за неща, които сте видели и чули. В крайна сметка не всичко е такова, каквото изглежда привидно.

Козирог
Неприятна новина ще се опита да помрачи първия от почивните ви дни. Вместо обаче да изпадате в самосъжаление, се опитайте да помислите върху ситуацията трезво и да вземете най-правилното и справедливо възможно решение.

Водолей
Днес енергията ви сякаш е неизчерпаема. Възползвайте се от този факт и се отдайте на разходка, пътуване или пък на любимия си спорт. После ще се чувствате напълно презаредени и "чисто нови".

Риби
Напоследък имате усещането, че сте на предела на силите си - както физическите, така и психическите. Не забравяйте, че не всичко е работа и се опитайте да си отделите малко време за качествена почивка.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay