Дневен хороскоп за събота, 9 август 2014

Дневен хороскоп за събота, 9 август 2014

За да четете своя дневен хороскоп всяка сутрин, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Може би тъкмо днес ще откриете, че сте способни да стигнете върха на своите възможности. Ежедневието ви става все по-напрегнато, но скоро ще се отдадете на заслужена почивка. Най-добре ще ви се отрази, ако заминете нанякъде с любим човек.

Телец
Борите се да си върнете любовта на всяка цена. Това ви причинява само главоболия. Оставете нещата да се случват по естествен начин, а не на сила. Бихте могли да забравите за малко личните си проблеми и да помогнете на свой приятел.

Близнаци
Чувствате, че трябва да промените нещо в живота си. Да поемете към нови пътища. Нещата изглеждат много по-различно, отколкото преди няколко седмици. Преценете кое е най-доброто за вас и вземете живота си в ръце.

Рак
Нещо голямо и неизбежно ви притиска, но ще съумеете да се справите с него. Опитайте се да повярвате в себе си. Просто започнете да се разрешавате проблемите си бавно, но методично.

Лъв
Напоследък финансовата ви ситуация не е особено стабилна. Това обаче не се отразява на настроението ви, даже тъкмо днес ще имате доста поводи за радост. Не се опитвайте да бъдете сдържани - просто не си заслужава.

Дева
Любовният ви живот се нуждае от освежаване, а днес е точният момент това да се случи. Успешно манипулирате околните, но не трябва да залоупотребявате с уменията си. По-скоро се опитайте да бъдете учтиви с всички.

Везни
Може да почувствате спад в енергията си днес. Най-вероятно ще бъде без причина, но по-добре излезте начисто с емоциите си. Покажете на хората, които обичате, колко са важни за вас.

Скорпион
Добре е да работите на пълни обороти, особено с печелившата енергия, която имате днес. Може да направите голям прогрес и да впечатлите шефовете си. Не се извинявайте за амбицията си, тя е важна за вас.

Стрелец
Острият ви ум ви помага в кариерата ви - благодарение на него ще разрешите проблемите с колегите си, които нарастват в последно време. Ще намерите начин да общувате много лесно с тях.

Козирог
Нещата изглеждат много добре за вас днес. Добрите новини се сипят като летен порой над вас. Наградете се за успехите си с нещо голямо, за което отдавна мечтаете. Не забравяйте вечерта да прекарате време с близките си.

Водолей
Всичко, от което се нуждаете днес, е малко самодисциплина. Опитайте се да не се притеснявате от проблемите. Те ще се решат в най-скоро време.

Риби
Радвате се на внимание от страна на околните. Днес ще проведете някои доста любопитни разговори, които ще променят мнението ви за околните. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay