Дневен хороскоп за четвъртък, 04 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 04 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашата ранима душа днес няма да се справи с нападките на околните. Ще се затворите в себе си и цял ден ще страдате. Все пак вечерта ще намерите утеха - някой ще ви помогне да превъзмогнете депресията си.

Телец

Един човек ви ядосва и е крайно време да го поставите на мястото му. Днес ще имате сериозен конфликт с него. Опциите са две - или да се промени, или да изчезне завинаги от живота ви. Средно положение няма, защото ситуацията наистина е сериозна.

Близнаци

Здравето ви днес ще бъде застрашено, затова не поемайте излишни рискове. Пазете се, тъй като после ще съжалявате за небрежността си. Вечерта прекарайте у дома на спокойствие, отдадени на приятни занимания.

Рак

Напоследък сте забравили мечтите си. Днес трябва да вземете важно решение - жертвайте нещо, за да продължите предначертания ви от съдбата път. Сърцето ще ви подскаже кой аспект от живота ви има нужда от промяна.

Лъв

Светът ви ще се срине днес, защото до вас ще достигне изключително важна новина. Не може да се каже обаче дали ще бъде лоша. Посрещнете промените с високо вдигната глава.

Дева

Ден след ден животът ви минава в рутина и е крайно време да избягате от нея. Вземете нетипично за вас решение и разнообразете ежедневието си. В противен случай много скоро напрежението ви ще достигне връхна точка.

Везни

Иска ви се да зарежете всичко. Но защо? Май не сте сигурни заради кой аспект сте толкова неудовлетворени. Намерете мотивация да продължите още малко по този начин, за да станете наясно със себе си.

Скорпион

Струва ви се, че връзката ви хич не отива на добре. Помнете, че е най-важно вие да се чувствате комфортно. Мнението на другите е без значение и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре.

Стрелец

Денят е подходящ за нови запознанства. Ако все още не сте открили любовта, звездите обещават да срещнете интересен човек съвсем скоро, може би тъкмо днес.

Козирог

Искате да останете насаме със себе си, но днес няма да имате тази възможност. Вместо това ще се наложи да общувате с непознати и дори да ги изслушвате... Вечерта обаче ще бъде приятна, така че все някак си ще я дочакате.

Водолей

Със сигурност днес ще ви бъде доста досадно, че сте отново на работа. Шефът ви дразни неимоверно напоследък и е най-добре да обмислите дали не е време за промяна.

Риби

Денят ви ще е доста ангажиран - ще ви се наложи да свършите какво ли не. В крайна сметка ще бъдете удовлетворени от постигнатото, така че бъдете достатъчно мотивирани да се справите!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay