Дневен хороскоп за четвъртък, 07 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 07 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Леко напрежеие може да се породи при определени обстоятелства, а това ще се отрази зле на нещата, които правите, за това трябва да го избегнете. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо.

Телец

Денят започва по обичаен начин, имате доста задачи, но се справяте с тях с размах. Това ще направи впечатление на хората около вас и трудът ви ще бъде оценен. Вечерта ще бъде доста по-емоционална и то в добър аспект.

Близнаци

Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на професионалните ви отношения. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Рак

Днес сте в изключителна форма, способни сте да се справите с всичките си ангажименти блестящо. Подобряването на финансовото ви състояние ще повиши самочувствието ви. Страстта ви към пазаруване ще се развихри с пълна сила, но не купувайте излишни вещи.

Лъв

Доверете се на интуицията си днес, когато се колебаете. Бъдете резервирани към доброжелатели, които твърде охотно ще ви предлагат помощта си. Моментът е подходящ да подобрите отношенията си с роднините.

Дева

Обичта на близките ви е стимул за вас и не бива да я пренебрегвате, изтъквайки на преден план заетостта си. Романтично настроени, ще търсите и близостта на специален за вас човек, чието присъствие ви прави по-уверени и добри

Везни

Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите слънце в душите на другите. Ще се чувствате добре и за това има и друг виновник - нова тръпка, която ще ви изненада приятно.

Скорпион

Днес ще бъдете изнервени до краен предел. По отношение на интимната си връзка може да изпитвате съмнения или други, тревожещи ви мисли. За да си спестите недоразуменията, говорете открито и споделете вълненията с партньора ви.

Стрелец

Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте! Вечерта не оставайте сами, а излезте с приятели, за да с разсеете

Козирог

Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.

Водолей

Определено днес няма да ви се иска да действате сами. Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Накрая отговорността носите вие. Трябва ви помощ, но само от хора, на които можете да разчитате.

Риби

Очаквате разбиране и обективна оценка за намеренията и действията си, но не го показвате с поведението си. Търсейки недостатъците на другите и показвайки превъзходство над тях, може да изгубите интереса им към вас. Ще получите подкрепа в начинанията си, ако насърчите околните към това.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay