Дневен хороскоп за четвъртък, 09 август 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 09 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Има дни, в които се чувствате абсолютно блокирани. Не можете да направите нищо. Днес не е един от тези дни. Буквално не можете да се спрете. Вършите всякакви неща и не спирате да говорите. Изключително активен и ползотворен ден за вас. 

Телец

Днес ще имате малки проблеми с половинката си. Колкото и да са сладки тези безобидни спорове не бива да ги подценявате, защото е възможно да се крие по-голям проблем за тях. Поговорете с човека до себе си. 

Близнаци

Днес ще дадете съвсем ново значение на понятието "свежа идея". Какво вие, така и всички останали ще бъдете супер изненадани от това колко гениална е идеята, която имате. Започнете да работите по нея веднага. 

Рак

Имате едно вътрешно усещане, които ви помага да правите всичко с мярка и да не прекалявате. Днес това ваше усещане ще бъде изключително точно, така че му се доверете напълно и не се съмнявайте дори за момент. 

Лъв

Много проблеми се появяват пред вас ежедневно, но вие винаги намирате начин да се справите с тях. Сблъсквали сте се с всякакви проблеми, така че вече нищо не може да ви изненада. Днес също ще се наложи да разрешите едно, две неща...

Дева

Вие не сте от най-общителните хора и поради тази причина сте доста трудни за откриване. Рядко отговаряте на телефона или мейла си. Вашите близките са свикнали, но не ги упреквайте, че се тревожат. Днес някои от тях ще си изпусне нервите. 

Везни

Животът ви е изключително забързан днес. Дори не можете да си поемете въздух между събитията днес. Време е малко да забавите темпото, светът ще продължи да съществува, ако си вземете един ден почивка. Не се притеснявайте. 

Скорпион

Кажете го на глас. Без значение дали е бизнес предложение, предложение за брак или просто искате да кажете на някого какво изпитвате. Не се притеснявайте, всичко, което мислите, трябва да бъде казано на глас. 

Стрелец

Днес имате желание да станете от леглото на обяд, да си направите огромна чиния палачинки и да прекарате деня през телевизора. Няма нищо лошо в това, всеки човек се нуждае от почивка. А почивката е различна за всеки, така че действайте. 

Козирог

Свикнали сте да работите с думи. Без значение каква е професията ви, вашата сила е в думите, така че не спирайте да говорите. Всеки трябва да прави това, което му се отдава, а вие определено сте страхотни оратори. 

Водолей

Днес ще има голямо развитие по проект, по който работите от много време. Вашите усилия започват да ви се отплащат и това ще ви мотивира да продължите да работите също толкова усилено. 

Риби 

Днешният ден е ден за действия. Изобщо не се чудете. Ако имате възможност да направите нещо, направете го. Не мислете прекалено много, защото ще се разубедите. Всичко, с което се захванете, ще ви се получава добре. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay