Дневен хороскоп за четвъртък, 10 юли 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 10 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Честността е всичко точно сега, дори това да означава да погазите чувствата на някого. Ще успеете да се справите с проблемите си бързо и всичко ще се нареди.

Телец
Чаровната ви страна е много силна днес, но точно човекът, когото искате да завладеете, е имунизиран срещу сладките ви приказки. Нещата все пак са постижими, не се отказвайте.

Близнаци
Попаднали сте на добра вълна и животът ви предлага невероятни и вълнуващи преживявания. Можете да постигнете всичко и сте много развълнувани за бъдещето. Отдайте му се!

Рак
По-трудно ви е от обикновено да продължите напред, вашата енергия просто не може да се подобри. Опитайте се да си почивате повече и това ще ви даде свеж старт.

Лъв
Пътуванията са малко трудни за вас днес, дори можете да се влюбите в картина или пейзаж. Енергията ви е позитивна и затова ще е лесно да продължите.

Дева
Гордеете се със себе си и с чувството си за отговорност, то ви гарантира неща, които ще работят за вас през следващите месеци. Печелите позитивна карма много лесно през този период.

Везни
Трябва да балансирате между дома и работата си, защото конфликти назряват и на двете места. Не се притеснявайте, ще намерите правилното място.

Скорпион
Може да се наложи да вземете абстрактно решение в живота си днес. Няма нищо лошо да се доверите на интуицията си и да се чувствате удобно с последиците.

Стрелец
Можете да влияете на хората много лесно. Това е част от чудесната енергия, с която сте надарени. Време е да се изправите срещу старите си врагове. Няма страшно - ще успеете да се справите.

Козирог
Не губете сърцето си днес. Чувствате се зле, но това е защото преминавате през труден период. Трябва да започнете да оценявате постиженията си.

Водолей
Колегите в работата ви се нуждаят от вашата помощ. Когато им помогнете, ще се почувствате много добре и това ви сприятели с тях повече от преди.

Риби
Може да не знаете какъв е правилният начин да се случат нещата. Напишете собствените си задачи на лист, така ще е много по-лесно да подредите приоритетите си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay