Дневен хороскоп за четвъртък, 11 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 11 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес не е подходящ ден за взимане на решения. Отложете всички свои ангажименти и си почивайте. Ако вземете някакво важно решение, съвсем скоро ще се окаже, че е било грешно.

Телец

Няма как да попречите на събитията, които предстоят днес. Затова е по-добре да предприемете нова стратегия и да се нагласите спрямо ситуацията.

Близнаци

Струва ви се, че тази работна седмица няма край. Насочете мислите си в различна посока - какво още трябва да свършите преди празниците? Концентрирайте се и времето ще мине по-бързо.

Рак

Днес ще поставите основите на бъдещите си успехи. Ориентирате се в правилната професионална посока - въпрос на време е да получите признание за усилията си.

Лъв

Сякаш нови чувства се появяват в душата ви. Искате да бъдете по-близки със семейството си - нещо, което до скоро беше без значение за вас. Направете първата стъпка в тази нова посока още днес.

Дева

Eдва ли скоро сте имали толкова приятен ден! Очакват ви само хубави емоции и мигове, споделени с точните хора.

Везни

Колко често намирате време за себе си? Днес е крайно време да си отдъхнете от всички досадни ангажименти. Правете само неща, които обичате, за да се почувствате добре!

Скорпион

Струва ви се, че нямате повече сила за нищо. Това обаче е временно състояние. За да го преодолеете, ще се наложи да потърсите подкрепата на свой близък. Поговорете с терапевтична цел и всичко ще се оправи!

Стрелец

Съмнявате се в думите на околните, но няма защо. Звездите подсказват, че трябва да вярвате на близките си, за да вървят взаимоотношенията ви в правилната посока.

Козирог

Изберете върху какво ще се концентрирате днес още от сутринта. Не позволявайте на външни фактори да ви разсейват, за да приключите по-бързо и качествено с ангажиментите си.

Водолей

Възможно е днес да имате проблеми в работа, но вие не сте виновни за нищо. Отстоявайте позициите си, за да спечелите уважението на околните.

Риби

Не понасяте някой да ви лъже, но днес ще станете жертва на такъв човек. Скоро обаче ще имате възможност да го разобличите. Дотогава внимавайте пред кого какво споделяте.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay