Дневен хороскоп за четвъртък, 11 септември 2014

Разберете дали ще сте сред късметлиите, които ги очаква страхотен ден

Дневен хороскоп за четвъртък, 11 септември 2014

Не оставяйте съдбата да ви изненада - всеки ден следете дневния си хороскоп на Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Сутринта е идеално време за всякакви организационни дейности, така че се възползвайте на максимум. Обстоятелствата се подреждат лесно и ще бъдат изцяло във ваша полза. Не се страхувайте да поемате инициатива.

Телец
Комуникацията, бизнес планирането и интелектуалните разговори ще бъдат приоритет за вас. През втората половина на деня ще ви бъде значително по-лесно да убеждавате хората и да защитавате позициите си. Бъдете учтиви, но не отстъпвайте.

Близнаци
Използвайте позитивната атмосфера, която витае около вас, за да анализирате чувствата си. Сега е моментът да решите проблем в личен аспект, за който все не ви остава време или желание.

Рак
Днес сте малко разсеяни, така че не предприемайте важни начинания. Както са казали хората - "два пъти мери, веднъж режи”. Бъдете изключително внимателни, ако водите делова кореспонденция.

Лъв
Ако имате възможност, отделете повече време на семейството и близките си. Това ще ви зареди, а и тях също. Денят е изключително предразполагащ да се отдадете на типично женски занимания - маникюр, прическа или четене на хубава книга.

Дева
Чувствате се объркани и не можете да си дадете сметка какво искате. Вслушайте се в думите на партньора, ще ви бъдат изключително полезни.

Везни
Активността и комуникацията са вашите отличителни качества днес. Въпреки това, сутринта избягвайте телефонни разговори, преговори или участия в конференции.

Скорпион
Денят е безкрайно динамичен за вас и ще ви се струва, че всичко се случва с шеметна скорост. Ще успеете да извлечете най-доброто от ситуациите, тъй като сте изключително адаптивен характер.

Стрелец
Днес сте чаровни и обаятелни и нещата, които сте си наумили, ще се случват като с магическа пръчка. Общувайте и приемайте различни идеи.

Козирог
Възможни са пътувания, които ще са приятни, но няма да имате особена полза от тях. Въпреки това, не се отказвайте от тях. Денят изисква от вас изключителна дисциплина и концентрация.

Водолей
Прекрасен ден за неформални контакти! Наслаждавайте се на това да не правите нищо. Вижте се с приятели, поговорете, защото това ще ви подейства изключително ободряващо.

Риби
Успехът ви днес зависи от благоразположението на странични хора. Бъдете търпеливи и внимателни, защото нещата не са във ваши ръце.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay