Дневен хороскоп за четвъртък, 11 февруари 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 11 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Бъдете предпазливи, защото днешният ден е пълен с капани. На всяка крачка по петите ви следва лошият късмет. Внимавайте да не стъпите накриво, защото последиците няма да бъдат никак маловажни.

Телец
Днес ще покажете рогата си. По принцип не сте конфликтна личност, но поведението на човек, който открито дразни другите, силно ще ви провокира. Ще се впуснете в спор, в който наяве ще излязат отрицателните черти от характера ви.

Близнаци
Категоричната ви позиция да не се намесвате в живота на другите, ще бъде разколебана днес. Искате да помогнете на свой близък, защото сте убедени, че пътят му отива в неправилна посока. Единственият начин да го направите, е да нарушите личното му пространство.

Рак
Горди сте с успехите на близките си, но тайно се надявате и вие да успеете да постигнете нещо толкова значимо. Напоследък чувствате, че вашият живот е по-малко интересен от този на хората от обкръжението ви. Това не е така, просто в момента се намирате в период на застой. От вас зависи излизането от него.

Лъв
Среща с добър приятел ще повдигне настроението и духа ви днес. Държите много на най-близките си хора, защото те са способни да ви измъкнат и от най-голямата депресия. Отблагодарете се, като влезете в ролята на слушател за чуждите проблеми.

Дева
В живота ви от скоро време има нова любовна тръпа. На този етап тя си остава просто увлечение, но потенциалът ѝ да се превърне в нещо повече, е много голям. Дайте ѝ шанс, като престанете с преструвките.

Везни
Не позволявайте на чуждото мнение да определя кои сте вие и на какво сте способни. Хората обичат да говорят за другите, но не могат да знаят през какво всъщност преминават те. Вдигнете гордо глава и оставете действията ви да говорят сами за себе си.

Скорпион
Увличате се в дейност, която неустено ще заеме целия ви ден. Толкова ви е интересно, че ще съумеете да извлечете неочаквана полза от това занимание. То може да помогне и на развитието на кариерата ви, стига да откриете тази негова възможност.

Стрелец
Не заемате позиция по наболяла в обкръжението ви тема и това дразни близките ви. Не ви се иска да заставате на страната на нито един от враждуващите лагери, но е необходимо да подкрепите семейството си, независимо дали позицията му е правилна, или не.

Козирог
Работните ангажименти изпълват целия ви ден и нямате време за нищо странично. Вечерта ще бъдете толкова уморени, че единственото, за което ще имате сили, ще бъде да се доберете до дома си и да се стоварите в леглото. Приятелските апели за среща остават нечути.

Водолей
Намирате се във финансова криза, която няма да приключи, докато не поемете нещата в свои ръце. Ако сегашната ви работа не ви осигурява необходимото възнаграждение - напуснете. Дори и да ви е страх от тази стъпка, тя ще бъде само за ваше добро!

Риби
Отдайте се на приключения през целия ден. Може те да са малки и различни от ежедневните преживявания, но ще ви донесат много усмивки и ще успеят да ви измъкнат за кратко от рутината. А вие имате нужда от това.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay