Дневен хороскоп за четвъртък, 12 март 2015

Какви събития ви изпращат звездите в предпоследния ден от работната седмица?

Дневен хороскоп за четвъртък, 12 март 2015

Имате възможност да следите своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Всеки път, когато загубите вяра в себе си, просто си припомнете целия път, който сте изминали досега. Днес за момент ще забравите всичко онова, което сте постигнали, и това е само заради едно неуспешно развитие на събитията. Имайте повече вяра в себе си!

Телец
Обектът на желанията ви за момента не откликва на вашите чувства. Знаете, че сте направили всичко възможно, за да разкриете симпатиите си - време е да оставите нещата в негови ръце.

Близнаци
Нищо в този живот не е завинаги. Недейте да си мислите, че който и да е човек в живота ви ви дължи нещо. Всеки е господар сам на себе си и прави онова, което е най-добро за него. Колкото по-скоро осъзнаете това, толкова по-добре.

Рак
Объркани сте. Не можете да разберете дали милото отношение на човек, който в миналото открито е заявявал, че не ви симпатизира, е истина или лицемерие. Имайте предвид, че хората могат да се променят, но все пак бъдете нащрек.

Лъв
Както гласи една известна поговорка - каквото сте си надробили, това ще сърбате! Няма как да очаквате, че действията и решенията ви остават без последствия. Днес това ще ви стане пределно ясно.

Дева
Сутрешните часове в офиса са особено натоварени. Следобедът обаче ви носи неочаквана възможност за отмора. Възползвайте се - имате нужда от почивка. Колегите ви ще се справят и без вас.

Везни
Единственото нещо, което се задържа за по-дълго в ума ви през днешния ден, е наближаващото пътуване, което чакате с нетърпение. Встрани от това сякаш нищо не ви интересува. Крайно разсеяни сте, а това не се отразява добре на работата ви.

Скорпион
Бунтарският ви дух за обажда все по-често напоследък. Отдавна не сте вършили нещо, което може да бъде определено като "щуро” и "откачено”. Направете го днес! Важно е обаче да си поставите някакви граници - тийнейджърските години отдавна са в миналото.

Стрелец
Имате отношения с човек, който е готов метафорично "да вземе прехраната ви”, а вие бихте му позволили да го направи. Проявявате особено доверие към този човек, а изглежда, че той изобщо не го заслужава. Накрая може само да страдате!

Козирог
Всеки човек на тази земя заема своя собствена роля в представлението, наречено "живот”. Каква ще бъде вашата, определяте сами. Няма кой да извоюва вместо вас мястото, което искате. Разчитайте единствено на себе си!

Водолей
Готови сте на всичко, за да угодите на половинката си. Добре е, че полагате толкова усилия за поддържане на щастието във връзката ви. Партньорът ви ще го оцени!

Риби
Не можете да отречете, че напоследък постъпвате изключително егоистично спрямо околните. Когато си представяте света, виждате ясно себе си в неговия център, а останалите хора за вас са просто замъглени персонажи. Помислете добре дали това поведение е правилно.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay