Дневен хороскоп за четвъртък, 12 февруари 2015

Разберете какво са приготвили звездите за вас днес!

Дневен хороскоп за четвъртък, 12 февруари 2015

Ако искате да сте наясно с това, което ви очаква през всеки ден от седмицата, можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега вижте какви изненади ви е приготвил днешният четвъртък.

Овен
Скуката, която ще преобладава в ежедневието ви през целия ден, ще си отиде чак вечерта. Предстои събитие, което ще ви измъкне от еднообразието, и ще ви зареди с положителна енергия.

Телец
Разпределете си ангажиментите за деня. В противен случай рискувате да се озовете в положение, в което задачите се трупат, без реално да успявате да свършите някаква работа.

Близнаци
Днес ще ви бъде предоставена уникалната възможност да изразите себе си. Ще разкриете възможностите и таланта си, което няма как да не ви помогне в професионален план.

Рак
Здравословното ви състояние не е особено добро и имате нужда от почивка. Осигурете си я - работата може да почака, но здравето - не.

Лъв
Затрупани сте с работа, която хем ви мотивира, хем ви изтощава до краен предел. Имайте търпение - невероятните усилия, които полагате, за да се справите успешно, скоро ще бъдат възнаградени!

Дева
Трябва ви малко време, за да осмислите какво ви се случва. Не забравяйте, че нищо не е само черно, нито само бяло.

Везни
Предстои ви вълнуващо преживяване, за което все още не подозирате абсолютно нищо. Днес обаче е денят, в който ще бъде направена първата крачка към осъществяването му. Бъдете внимателни, за да не пропуснете момента.

Скорпион
Проблеми в семейството заемат цялото ви внимание и ви е трудно да се съсредоточите върху изпълнението на работните си задължения. Опитайте се в най-скоро време да разрешите сложната ситуация - благоприятното излизане от нея до голяма степен зависи от самите вас.

Стрелец
Какво по-приятно нещо може да ви се случи в един работен делничен ден от срещата с приятел, когото не сте виждали от години? Именно едно такова събитие може да очаквате днес.

Козирог
Имате склонност да приемате нещата от живота от негативната им страна. Песимизмът ви няма да ви помогне в нито една ситуация. Опитайте се да промените светогледа си - няма да е лесно, но несъмнено ще си заслужава.

Водолей
Играта, която играете от известно време насам, е на път да приключи. Лъжите никога не остават неразкрити - въпрос на време е всичко, което сте замислили, да излезе наяве.

Риби
Усещате потребност от грижи и внимание и днес ще се почувствате по-обичани отвсякога. Не забравяйте, че е изключително важно да оцените навреме и подобаващо протегнатата за помощ ръка.

5 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay