Дневен хороскоп за четвъртък, 12 юни 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 12 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Или първо прочетете какво ви очаква днес, ако сте родени под знака на...

Овен
Сутринта ще се изнервите доста, но трябва да намерите начин да се успокоите. Само така ще имате сили да преодолеете и останалите предизвикателства през деня.

Телец
Струва ви се, че работата ви не върви, а вкъщи всички ви мразят. Монетата има две страни и нищо не е толкова черно, колкото изглежда!

Близнаци
Иде ви да прекарате днешния ден в приятни занимания, далеч от скучния офис. Ще имате шанс да се измъкнете по-рано и да отделите време за себе си.

Рак
Днес някак си ще се окаже, че сте били лъгани системно. Научете се на прошка, за да отворите път на щастието!

Лъв
Ако случайно обмисляте изневяра, днес е най-добрият ден да прогоните тези идеи от главата си. В противен случай ще бъдете разкрити и нещата ще се усложнят неимоверно.

Дева
Какво ви коства да се погрижите за здравето си? Положете усилия и потренирайте, а после хапнете нещо полезно. 

Везни
Колкото и да ви е неприятно, днес ще трябва да се срещнете с далечни роднини. Възможно е все пак да ви бъде интересно с тях, кой знае.

Скорпион
Негативните емоции, които изпращате към околните, ще ви се върнат тъпкано. Всъщност не е нужно да мразите всички и всичко...

Стрелец
Бъдете спокойни, нещата се нареждат по план. Предстои ви екскурзия, за която мечтаете от дълго време. Всички ще ви завиждат!

Козирог
Няма две мнения по въпроса - днес сте във вихъра си. Толкова сте комуникативни и харизматични, че успехът е плътно до вас.

Водолей
Отдъхнете си - днес най-сетне приключва трудният период, който имахте досега. Радвайте се на малките неща и бъдете близо до семейството си.

Риби
За предстоящото пътуване се притеснявате повече, отколкото е необходимо. Пригответе си багажа и сложете широка усмивка на лицето си!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 12.06.2014|18:13
Хаха, не, не обмислям изневяра.
3
Не е посочен 12.06.2014|17:09
Интересен хороскоп .
2
Не е посочен 12.06.2014|15:01
аа,днес имам гаден хороскоп хич не трябваше да го чета!
1
Не е посочен 12.06.2014|14:40
Трябвало да тренирам :D
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay