Дневен хороскоп за четвъртък, 13 ноември 2014

Какво ви очаква в рамките на предпоследния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за четвъртък, 13 ноември 2014

За да сте наясно с това, което ви очаква за всеки ден от седмицата, следете редовно страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега предстои да разберете какви събития и емоции са приготвили звездите за вас днес.

Овен
Днес ви предстои словесен сблъсък с човек, когото едва познавате. Не забравяйте, че не всички хора имат еднакво мнение по различните въпроси. Това, че човекът отсреща не разсъждава по начина, по който вие го правите, не го прави непременно лош, а позицията му - неправилна. Зачитайте чуждото мнение!

Телец
Предпоследният ден от работната седмица ви носи емоции на работното място, които не сте изпитвали преди. Веселие и смях са двете думи, които описват атмосферата в работата днес. Разбирате се с колегите си, а това е най-важният етап от успешната екипна работа.

Близнаци
Наумили сте си да свършите хиляди неща през този ден, но не всичко ще ви се получи така, както искате. Късметът не е на ваша страна днес. Плановете ви ще се объркат и задълженията ви ще останат неизпълнени. 

Рак
Оптимизмът и веселото ви настроение не ви изневеряват и през този ден. Въпреки негативните събития, които ще ви се случат през следващите часове, не позволявате на нищо да пречупи ентусиазма и радостта ви. Това е правилният подход, който винаги ще ви помага да се справяте с трудностите.

Лъв
Изправени сте пред лек здравословен проблем, който ви кара да се чувствате изморени и отпаднали, а това ще повлияе на работата ви. Вземете си няколко дни почивка, докато се възстановите напълно и духът ви се повдигне.

Дева
Предстоят финансови загуби, които са причинени от собственото ви безразсъдство. Време е да се научите как да управлявате финансите си. Не правете необмислени покупки и не влагайте парите си в нищо, освен ако не сте сигурни, че инвестицията ще бъде успешна.

Везни
Спор с половинката ви е причината да нямате настроение през целия ден. Дребното спречкване на пръв поглед не е нищо особено, но ви носи известни съмнения. Обмислете ситуацията и направете всичко възможно, за да изгладите отношенията си.

Скорпион
В рамките на днешния ден ще ви бъде предоставена възможност да се докажете и да затвърдите позициите си относно всичко онова, зад което твърдо стоите и подкрепяте. Това може да засегне работата ви, или да се отнася до личния ви живот - бъдете подготвени, за да не пропуснете момента.

Стрелец
Не разбирате как и с какво сте предизвикали разочарованието на половинката си, но е факт, че нещо не е наред. Помислете върху ситуацията и се извинете за причиненото страдание, дори да не разбирате защо вината е хвърлена върху вас. Понякога трябва да се правят компромиси в името на щастието на хората, за които ни е грижа.

Козирог
Грижите за семейството и домакинството напоследък заемат цялото време, с което разполагате. Не ви остава и минутка, която да отделите за себе си. Уверете се, че сте изпълнили задълженията си за деня и прекарайте останалата част от денонощието, правейки нещо, което ви доставя удоволствие. Всяка жена има нужда от време за себе си!

Водолей
Хубава музика, спокойствие и време, споделено с хората, които обичате. Точно от една такава вечер имате нужда и днес тя ще ви бъде подарена. Насладете се на свободното си време, като се освободите от мисли за работа.

Риби
Напоследък пренебрегвате задълженията си у дома заради допълнителната заетост на работното място. Открийте баланса между семейството си и кариерата. В противен случай рискувате да тласнете живота си в ново и не особено правилно направление.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay