Дневен хороскоп за четвъртък, 14 декември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 14 декември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще имате чувството, че цялата работа на света се е стоварила върху главата ви. Наистина ще трябва да свършите много неща. Обадете се на приятели или познати за помощ, защото няма да успеете да се справите сами. Имате нужда от допълнителна информация. 

Телец

Обърнете внимание на това, което казват приятелите ви и на това, което не казват. Сега е подходящ момент да изпробвате детективските си умения. Трябва да разберете абсолютно всичко. 

Близнаци

Опитайте да започнете разговор днес и да завържете някакви контакти. Има много неща, за които да говорите, така че говорете! Сега е моментът да добавите нови членове към екипа си. 

Рак

Покажете своята предпазлива страна днес. Бъдете предпазливи, защото има причина. Ще бъдете малко странни за околните хора, но не се притеснявайте излишно. Бизнесът ви се нуждае от специално вниамние. 

Лъв

Днешният ден не е подходящ за промяна, поне за вас. Може всички около вас да ви подтикват да го направите, но не предприемайте действия, освен ако не искате да направите живота си много по-сложен. 

Дева

Опитайте да сложите бариера между мислите и действията си днес, защото със сигурност ще имате нужда от това. Автоматичното редактиране е особено важно, комуникацията е изключително важно. 

Везни

Позволете на ума си да ви помогне да създадете контакти. Денят е благоприятен и за любовния ви живот, стига да знаете как точно да подходите. Който търси, намира. 

Скорпион

Дори ако имате целодневен полет или сте изчерпали материалите си за четене, можете да намерите начин да се забавлявате при всякакви обстоятелства днес. Вие имате приятели навсякъде! 

Стрелец

Днес ще се сблъскате с много нови неща. Някои от тях ще бъдат интересни и очарователни, други- не чак толкова, но важното е, че ви се случват нови неща. Все пак се придържайте и към текущите си проекти. 

Козирог

Трябва да мислите много внимателно днес, имате нужните качества, за да го направите, просто трябва да се концентрирате. Очаквайте да бъдете изненадани от вашите бързи решения и бързи отговори. 

Водолей

Вие сте щастливи точно там, където се намирате. Вашата невероятна социална енергия ще ви помогне доста днес. Ще се запознаете с много нови хора, което път ще ви отвори много врати. 

Риби 

Правните споразумения днес са особено мрачни - затова се старайте да стоите далеч от тях! Може да се наложи да подпишете един или два документа, но опитайте да ги сведете до минимум. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay