Дневен хороскоп за четвъртък, 14 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 14 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ясната комуникация е изключително важна за вас днес, особено в ранните часове. Дайте всичко от себе си да казвате точно това, което имате предвид, защото е силно вероятно да бъдете грешно разбрани. По-късно ще се притеснявате за въпроси, свързани с дома ви.

Телец

Не се доверявайте на първите неща, които ви идват на ум днес. Запомнете, че винаги нещата са по-различни, а не такива каквито са на пръв поглед. По-късно вечерта ще се наложи да предприемете пътуване, което не сте планирали, за да се погрижите за нещо.

Близнаци

Всичко ще се случва изключително бързо, така че бъдете подготвени. В началото на деня ще бъдете изпълнени с енергия, без значение къде се намирате и какво правите. Възползвайте се от това, защото не се случва често. По-късно ще се появят много нови ангажименти.

Рак

Тази сутрин ще бъде пълна каша, благодарение на някои детайлно ориентирани неща, които допринасят за главоболието ви. Добрата новина е, че енергията ви ще се удвои този следобед, което води до по-големи и по-добри неща.

Лъв

Разговаряйте с приятелите си колкото е възможно повече тази сутрин, дори да нямате възможността да се срещнете лично. По-късно ще съжалявате, ако не го направите. Всъщност, може да се наложи да бъдете техни защитници, защото хората ще започнат да ги нападат.

Дева

Работата и домакинските задължения са по-важни от всякога тази сутрин и трябва да отложите всичко останало за по-късно. Ако имате нужда от помощ, е по-лесно да я получите по-късно следобед. Можете да предложите помощ и в търговията.

Везни

Вашата умствена енергия ще ви помогне да се справите с абсолютно всичката информация, която ще получите днес, а тя определено не е малко. По-късно през днешния ден животът ви ще стане още по-сложен, така че трябва да бъдете максимално концентрирани.

Скорпион

Днешният ден е подходящ да обърнете внимание на детайлите, освен това пътуването ще бъде на дневен ред. Ще бъдете малко объркани от днешните предложения, също така ще получите някои предупреждения, които трябва да вземете на сериозно.

Стрелец

Оставете другите да направят плана за деня днес. Покажете им, че можете да им се доверите, защото така ще се чувстват по-сигурни. След това деклариране на доверие, отношенията ви ще станат по-пълноценни.

Козирог

Днес ще бъдете малко по-разсеяни от обикновено и реакциите ви ще бъдат малко пресилени. Опитайте да уверите хората, че сте готови за сериозна работа, защото в противен случай ще ви изключат от всичко, с което сте се занимавали.

Водолей

Трябва да правите нещата по свой начин днес, особено в началото на деня. Вашата положителна енергия ще ви осигури добри резултати. Погрижете се за себе си и се поглезете с нещо приятно в края на деня.

Риби

Сутринта ви ще бъде доста забързана днес, но все пак можете да свършите куп работа, стига да искате. Отделете втората половина от деня за творчески настроени дейности, защото така се чувствате най-добре. Изразете чувствата си днес.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay