Дневен хороскоп за четвъртък, 18 септември 2014

Какво ли ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 18 септември 2014

Денят е изключително подходящ за вземане на решения. Не се плашете, че изборът ви може да е погрешен, притесненията ви са излишни. А какво ще ви поднесат идните дни, ще разберете на Jenite.bg във Facebook.

Овен
Сутринта ще се наложи да направите важна равносметка на професионалния си живот. Заключения няма да се окажат особено положителни, но не им позволявайте да съсипят деня ви. Не е късно да вземете нещата в свои ръце.

Телец
Не е лошо от сутринта да заемете "мирна" позиция. Това ще е от изключително значение, ако искате да запазите взаимоотношенията си с хората стабилните.

Близнаци
Ще имате възможност да изпъкнете с професионализъм на работното място. Приятелското отношение е за предпочитане в офиса, защото това ще ви донесе желаните успехи. Не забравяйте все пак, че шефър си остава шеф и не бива да злоупотребявате с либералността му.

Рак
Денят е много емоционален и изпълнен с изненади. По-добре не се захващайте със сериозни ангажименти, за да не останете разочаровани от резултатите.

Лъв
Днес сте особено емоционални по отношение на дома и семейството си. Може би вкъщи витае известно напрежение, но през вечерта ще ви се отдаде възможност да намерите нов подход към разрешаване на проблемите. 

Дева
Ще срещнете трудности в защитаването на позициите си. Колкото и да не ви се иска, заложете на пасивността. Единствено така ще избегнете ненужните спорове.

Везни
Не сте отимистично настроени. Проектите ви не вървят на добре и това ви тревожи. Не се притеснявайте толкова, защото следобедът ще ви поднесе нужната подкрепа. 

Скорпион
През сутринта отделете време на себе си и на своите нужди. Днес може да си позволите да закъснеете за работа с няколко минути, затова изпийте кафето си с удоволствие. Прекарайте вечерта в приятна компания, която ще ви се отрази повече от ободряващо. 

Стрелец
Особено важно е да вложите всичките си усилия и концентрация в сутрешната си работа, защото не е изключено да допуснете елементарни грешки, за които ще съжалявате дълго. 

Козирог
Денят ще бъде спокоен и зареден с много положителни емоции. Постарайте се да им се насладите докрай, защото не се знае кога отново ще ви навестят. 

Водолей
Днес ви занимават кардинални въпроси, касаещи личността ви и света като цяло. Имате нужда някой да чуе идеите ви, но това няма как да се случи без да поемете инициативата сами. 

Риби
Застрашени сте от това да станете подвластни на собствените си фантазии. Енергични сте, но преценката ви за хората и ситуациите не е съвсем обективна. Съсредоточете продуктивността си към заслужаващи си начинания.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay