Дневен хороскоп за четвъртък, 19 май 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 май 2016

Овен
Представителите на зодията ще имат делови ангажименти през този ден. За едни от знака се очертават сериозна активност в службата или бизнеса, а други поради невъздържаност може да достигнат до ярки конфликти, които силно ще навредят на взаимоотношенията им с някого.

Телец
Днес успявате да преодолеете важно за вас препятствие, която занапред ще направи живота ви много по-лек. Бъдете готови за промени около себе си, които обаче ще ви донесат само положителни неща.

Близнаци
Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта прекарвате приятно сред близки хора. Имате нужда от такова спокойно време, в което да се почувствате близо до себе си и корените си.

Рак
Днес не мислете кой е достоен да бъде ваш парньор, а достойни ли сте самите вие да партнирате със себе си. Дали тревожността или подценяването не са прикрит егоизъм и мания за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в правилната категория.

Лъв
Преизпълнени с неовладяна енергия и едновременно с това подчертано разсеяни, мнозина от зодията демонстрират занижено чувство за отговорност, което може да ги доведе до загуби. Тази характеристика говори за ярко напрежение, което е подсилено от лични тревоги.

Дева
Проучете възможностите за реализация на подадена ви идея, не я подминавайте безучастно. Оценете възможностите, които тя носи и проявете повече активност. Освободете се от притесненията си, очакват ви приятни емоции, ако приемете да сте заедно с човека, с когото имате романтично привличане.

Везни
Днес светът ще ви мами, ще ви предизвиква, ще ви изпитва. Сложен ден, ако оставите нещата на произвола или ако сами се оставите в неговите прегръдки. Загърбете емоциите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Скорпион
Повишената активност е достатъчна причини за успехи или лични сполуки, които водят деня ви към реализация. В много случаи това развитие се свързва с предстояща среща, която изцяло е обхванала съзнанието ви и пречи на дневните ви дела. Не очаквайте много от този контакт.

Стрелец
Започнати промени и начинания от семеен и личен характер ще ви носят сполука. Няма да ви липсва увереност и това ще ви превръща в магнит за околните. Ако срещнете завист в нечии очи, не се ядосвайте.

Козирог
Трудностите, с които ще се сблъскат повечето от представителите на зодията се свързват с личното им предразположение. Силно завишена е нервността ви. Изразете ясно становището си по проблемите, които разисквате и ще стигнете до решение от взаимен интерес с партньора си. Проявете и чувството си за хумор, не всичко е само пари.

Водолей
За да успеете с реализацията си, следва да действате спокойно и хладнокръвно. Ще се чувствате все по-добре. Материалното ви състояние се стабилизира, а проблемите в работата вече са минало. Поемете дълбоко дъх, слънцето изгрява и във вашия дом.

Риби
Възможно е да получите привлекателно предложение за работа, която би стимулирала творческия ви потенциал, а също и да задоволи финансовите ви интереси. Ще имате нужда от свобода, ще имате нужда от революция. Зад привидното ви спокойствие, сигурност и постоянство дреме един революционер.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay