Дневен хороскоп за четвъртък, 19 март 2015

Какво ви вещаят звездите?

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 март 2015

Разберете какво ви очаква днес според астрологичните прогнози за зодия... 

Овен 
Имате нужда да се откъснете от реалността. Общуването с околните доста изморява и е най-добре да си починете малко от техните непрестанни изисквания. 

Телец 
Толкова ви е трудно да преживеете последните дни на зимата... Опитайте се обаче да не помръквате - пролетта ще ви донесе прекрасни емоции, стига да имате търпение!

Близнаци 
Днес ще получите неочаквано плащане, което ще ви помогне да посрещнете предстоящите разходи. Бъдете спокойни, ще се справите с всичко!

Рак 
Не спирайте да мечтаете - това е сигурният начин да бъдете щастливи постоянно! Днес някой ще има нужда от вашата помощ. Отзовете се, за да скрепите връзката си с него. 

Лъв 
Не подценявайте силата на вътрешния ви глас. Бъдете нащрек, днес ще се случи нещо необикновено.

Дева 
Откъдето и да го погледнете, днес е прекрасен ден. Имате свободно време за любимите си занимания и се разбирате чудесно с всички!

Везни 
Любовна тръпка ви дебне, но внимавайте, ако в момента сте обвързани. По-добре първо прекратете връзката си преди да се гмурнете в любовна авантюра!

Скорпион 
Трудно ви е да повярвате, че всичко това ви се случва! Днес ви очакват изненади, които ще оправят настроението ви за седмици напред.

Стрелец 
Успехът ви е в кърпа вързан. Остава само да се радвате на признанието, което ще получите.

Козирог 
Едва ли има по-подходящ ден да направите първата крачка към важна промяна в живота ви. Бъдете смели - това е съветът на звездите! 

Водолей 
Някой със същата зодия като вашата има нужда от морална подкрепа. Днес е денят, в който ще упражните най-добрите черти от характера си. 

Риби 
Трудно ви е да стоите на едно място - копнеете за вълнуващи пътешествия из близки и далечни земи! Имайте още малко търпение, а днешният ден го посветете на своите ангажименти.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay