Дневен хороскоп за четвъртък, 19 ноември 2015

Какво предстои днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще бъде изпълнен с независещи от вас обстоятелства и действия. Оставете се на течението, по-късно ще имате време и за активни действия. Днес е ден за по-малко действия и за повече анализи и вглеждане в себе си.

Телец
Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за приятни занимания , особено с хората, които обичате. Уверете се, че ще имате време за вашите хобита.

Близнаци
Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите виновни. Ще се чувствате доста по-енергични от обикновено и е добре да вложите повече енергия в задълженията си.

Рак
Планирайте добре деня си, за да ви остане време за всичко, което искате да свършите. Ще ви бъде малко по-напрегнато от обичайното, но не може да избягате от тези дни. Вечерта е подходяща за срещи с приятели на съкровени разговори.

Лъв
Днес ще правите всичко с голямо самочувствие и замах и работата ще ви спори. Успешно свършените задачи ще ви заредят с отлично настроениеа, вечерта ви се очертава ще бъде доста приятна и забавна.

Дева
Днес ангажиментите ще ви дойдат в повече и няма да знаете откъде да започнете. Не се опитвайте да направите всичко, така или иначе без чужда помощ няма да се справите. Действайте с пестене на силите си.

Везни
Не се впускайте в спорове и недейте да търсите вината само в другите. Понякога и вие не сте напълно прави и сега е времето да отстъпите и да си го признаете. В противен случай може да си докарате неприятности и излишни кавги.

Скорпион
Днес ще се чувствате далеч по-добре, отколкото през изминалите дни, може би, защото ви се струва, че сте по-полезни с това, което правите в момента. За вас е важно да се чувствате полезни, а днес ще бъдете точно такива.

Стрелец
Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които работите пряко. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, защото няма да спечелите от тях.

Козирог
Едва ли ще се чувствате много комфортно днес. Трудно ще ви е да се настроите на работна вълна, а и сте попаднали в едно меланхолично настроение, от което измъкването е трудно. Прекарайте вечерта с любим човек.

Водолей
Малко по-напрегнати ще се чувствате днес и то заради собствената си словоохотливост. След като сте поели толкова много обещания, ще трябва да се справите и със сроковете, които са ви поставили.

Риби
Денят е подходящ за обсъждане на бъдещи планове. Настроени сте на мечтателска вълна и няма нищо лошо в това. Хубаво е, когато си позволяваме малко бягство от реалността, но важното е да не се отнесете съвсем.

 
0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay