Дневен хороскоп за четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще ви се наложи да се справите с прекалено много подробности днес. Ще ви се стори като кошмар. Добрата новина е, че умствената ви енергия се изправя пред предизвикателство, така че запретвайте ръкави и се залавайте за работа.

Телец

Вашата безрезервна любов към приятелите ви ще се прояви днес. Днес ще показвате привързаността си към всички и в един момент може да се окаже, че флиртувате с човек, с когото не бива да го правите.

Близнаци

Вашите добри съвети са готови, сега имате нужда и от цел. Ясно е, че децата имат нужда от помощ, това се подразбира, но днес и някои от приятелите ви ще се нуждаят от златните ви съвети и напътствия.

Рак

Вашето внимание към детайлите е доста важно днес, затова се уверете, че имате достатъчно време за четене, задаване на въпроси и оглеждане на нещата. Съсредоточете се върху нещата, които са наистина важни.

Лъв

Днес няма да се справяте особено добре с поставените задачи, така че е по-добре да не се захващате с нищо. Отстъпете крачка назад и дайте време на съзнанието си да се изчисти. Предстои ви забавление.

Дева

Днес е страхотен ден за организиране, затова се уверете, че имате достатъчно време за това. Със сигурност сте придобили нужната енергия, благодарение на непрекъснато растящата вълна, която ви тласка в правилната посока.

Везни

Приятелите ви искат да ги слушате внимателно днес, затова се придържайте към този съвет, без значение колко си мислите, че ви е нужен. До утре трябва да имате напълно завършен план за действие, който да им представите.

Скорпион

Трябва да сте напълно уверени в приятелите си, дори ако вашата тайна е някаква глупава история от преди много време. Понякога приятелството е свързано с голям риск, обаче си струва да го поемате.

Стрелец

Трябва да се погрижите за работата си днес, иначе със сигурност ще изостанете. Подробностите могат да бъдат завладяващи, но само ако се опитате да ги разберете. Нещата ще станат много по-добре.

Козирог

Някой ще се опита да се приближи към вас и да ви затрупа с клюки и слухове. Вие сте от този тип хора, които ненавиждат подобни неща и е напълно разбираемо. Опитайте тактично да отпратите тези хора.

Водолей

Опитайте да бъдете малко по-внимателни с приятелите и семейството си днес. Те със сигурност ще бъдат много по-чувствителни от обикновено и ще се обиждат лесно. Нещата скоро ще станат по-добре, но сега трябва да внимавате.

Риби

Днес ще се сблъскате с много критики, особено на работното място. Не позволявайте това да убие желанието, опитайте да ги приемете като градивни критики и да се възползвате от тях. Приемайте всичко с усмивка.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay