Дневен хороскоп за четвъртък, 22 май 2014

Какъв ще бъде този ден, освен че ще е по-добър от понеделник, вторник и сряда?

Дневен хороскоп за четвъртък, 22 май 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Събитията може да нямат голям смисъл днес, но веднъж ако започнете да ги виждате като карма, всичко ще се нареди. Миналите действия, които сте правили, тепърва ще ви се отплащат.

Телец
Изпитвате силни симпатии към някой, който наскоро е станал част от живота ви. Времето е чудесно, за да го опознаете и може би да организирате нов проект, който ще донесе печалба и на двама ви.

Близнаци
Творческите процеси са навсякъде около вас. Трудно е да отбягвате вдъхновението, защото ще ви идват идеи, за които не сте си и мечтали. Радвайте им се, но не очаквайте да се развият в нещо повече.

Рак
Чувствате някого много близък днес или може би цяла група. Имате чудесна социална енергия, която всъщност привлича много хора около вас.

Лъв
Хората са прекалено емоционални днес, така че не бъдете изненадани, ако околните реагират много остро на лоши новини. Опитайте се да им дадете пример, тъй като е малко вероятно да пречупите нечие мнение.

Дева
Очите ви започват да се затварят почти веднага, щом се захванете с детайлите около последния ви проект. Това не е особено типично за вас, така че може би е най добре да си вземете почивка за ден или два.

Везни
Малките неща в живота ви носят наслада. Спрете и помиришете розите или направете нещо, което знаете, че ви прави щастливи - ще усетите живота, а настроението ви ще се подобри значително.

Скорпион
Мечтата ви може да се сбъдне, затова бъдете нащрек. Имате правилните вибрации, за да осъществите целите, които сте си поставили. Действайте.

Стрелец
Имате много енергия днес, която ще ви помага да се справите с трудностите. Трябва да започнете да виждате всички гледни точки.

Козирог
Вслушайте се във вътрешния си глас днес - почти сигурно е, че ще ви поведе в правилната посока. Може и да не успеете да разберете собствените си мотиви, но тайната е, че това не е и нужно.

Водолей
Нещо, което сте споделили с близък, излиза наяве. Уверете се, че тази тайна няма да ви навреди. В свободното си време направете нещо различно и непланирано.

Риби
Хората правят живота по-добър - затова се заобиколете с приятели и семейство. Имате чудесна енергия да общувате с хората.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 22.05.2014|16:28
Няма емоционални хора около мен днес.
4
Не е посочен 22.05.2014|14:54
Интересен хороскоп. ;)
3
Не е посочен 22.05.2014|11:23
да кажеш ако се сбъдне случайно някоя :)
2
Не е посочен 22.05.2014|11:19
Познаха, че очите ми се затварят :D
1
Не е посочен 22.05.2014|11:18
Точно днес мечтата ми да се сбъдне не ми звучи особено убедително , но дано, всъщност аз имам много мечти интересно коя от тях ще се сбъдне точно днес.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay