Дневен хороскоп за четвъртък, 23 юли 2015

Разберете какво ви очаква в четвъртък

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Позитивните мисли са главното, което ви е нужно в момента. Използвайте всяка свободна минута за разходки и срещи с приятели. За да запазите душевното си равновесие, намерете сили и вдъхновение за някакъв вид творчество. Всичко ще се нареди както очаквате.

Телец
Доброто ви настроение ще се отрази на околните и работата ще върви по-леко. Уверени и знаещи какво правите, ще доминирате с оптимизъм и конструктивна мисъл. Не се поддавайте на евентуални провокации.

Близнаци
Денят ви носи много уроци и ви показва, че е време да започнете да се учите от грешките си. Късметът ще бъде на ваша страна, стига да не прекалите с изискванията. Очаква ви приятна изненада от близък човек.

Рак
Ще научите нещо, което не е трябвало да достига до вашите уши, но ще ви заинтригува. Отваря се чудесна възможност за кариерно развитие, която не бива да пропускате. Ще имате възможност да се проявите и да блеснете.

Лъв
Денят ви няма да потръгне по мед и масло, но не бива да унивате. Ще срещнете известни трудности в осъществяването на проектите си, но пречките не са непреодолими. Не стоварвяйте гнева си върху семейството си.

Дева
Животът ви е научил да разчитате предимно на себе си, затова никой няма да са изненада от успехите ви днес. Използвайте знанията и опита си за добри цели. Внимавайте да не злоупотребявате с доверието, което хората ви гласуват.

Везни
Очакванията ви по отношение на нечие поведение ще се сбъднат и това ще ви помогне по-лесно да реализирате своя идея. Умеете да преценявате хората отлично и нищо не остава скрито от зоркия ви поглед.

Скорпион
Очаква ви приятна среща, но като цяло денят е напрегнат. Внимавайте да не си изпуснете нервите пред грешните хора. Не очаквайте съчувствие. Трябва да се справите сами с надвисналите проблеми, но това ще ви направи по-силни.

Стрелец
Дайте предимство на спешните задачи и оставете дългосрочните планове за по-късно, когато ще имате повече време за тях. Имайте търпение и ще успеете да продължите в правилната посока. Денят е подходящ за нови придобивки.

Козирог
Днес имате нужда от помощ, но не искате да допуснете чужда намеса в делата си. Трябва да свалите малко гарда, за да успеете да реализирате започнатото. Не се страхувайте да се доверите. Смелостта ви ще бъде възнаградена.

Водолей
Не се поддавайте на ласкателства и изкушения, защото всичко може да се окаже измамно. Вярвайте на инстинктите си и правете нещата по свой начин. Хората завиждат на лекотата, с която вършите дневните си задачи.

Риба
Желанието да притежавате определено нещо ще ви мотивира да работите, за да го постигнете час по-скоро. Обстоятелствата са на ваша страна, но не пренебрегвайте задълженията си. Отделете си време за заслужена почивка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay