Дневен хороскоп за четвъртък, 24 април 2014

Представителите на всички зодии могат да разберат какво ги очаква днес

Дневен хороскоп за четвъртък, 24 април 2014

Вижте какъв се очертава да бъде денят ви и се подгответе за събитията от сутринта. Дори да не вярвате в съдбата, не е излишно да разполагате с план!

Овен
Използвайте деня за контакти и преговори, за работа с документи, за създаване на отношения с чуждестранни партньори и клиенти. Не пропускайте възможност да се срещнете с полезни хора, дори и това да означава чат в скайп или в социалните мрежи.

Телец
Бъдете социално активни, дружелюбни и щедри днес. Тези качества ще ви помогнат по-лесно да решите както социалните проблеми, така и личните. Денят е добър за парични транзакции, свързани със спонсорство и уреждане на банкови задължения.

Близнаци
Много неща са под вашия контрол днес – имате директно влияние върху преговори, нови проекти или внасяне на официални документи. Хората ще слушат внимателно мнението ви и ще се влияят от него.

Рак
Традиционният ви интерес към дома днес ще бъде изместен от нуждата от социални контакти и интелектуално общуване. Намерете баланс между семейните задължения и работата.

Лъв
Денят е хармоничен и изпълнен с вълнуващи възможности. Най-успешни ще бъдете в сферата на комуникациите, образованието, намирането на спонсори или хора, които да подкрепят идеите ви.

Дева
Може да се наложи да се срещнете с шефовете си, за да подредите нещата, които не са наред в работата, а това ще добра възможност да преговаряте и за повишение. Обърнете внимание на партньора и приятелите си.

Везни
Денят ще ви донесе успех в работата с чужденци и в приключването на сделки. Последното може значително да повиши доходите ви. Ще бележите напредък във всички сфери, затова си поставете ясни приоритети.

Скорпион
Опитайте се да не сте така предубедени към хората и ситуациите днес. Може да създадете полезни контакти там, където най-малко очаквате, стига да сте достатъчно отворени. Разширете мирогледа си, запишете се на курсове или си купете книга.

Стрелец
Днес блестите в най-добрата си светлина и привличате вниманието без проблем. Може да ви поканят да се включите в интересен проект или важно събитие. Не пропускайте възможността, въпреки че може малко да ви мързи.

Козирог
Днес ще постигнете успехи само ако сте добронамерени с хората, ако покажете свободомислие и добро разположение на духа. Заложете на социалните си умения и разчитайте на полезни контакти.

Водолей
Ще бъдете успешни във всякакви интелектуални начинания днес, също така ще сте успешни в социалните контакти. Сега е моментът да организирате парти или да се включите в обществена инициатива.

Риби
Опитвайте се да не привличате вниманието днес. Покажете, че сте толерантни и разбиращи, слушайте внимателно и говорете по-малко.  

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 24.04.2014|16:32
Страшен хороскоп за днес обаче!
6
Не е посочен 24.04.2014|16:07
Бива долу горе .
5
Не е посочен 24.04.2014|12:42
Пише, че трябва да обърна внимание на приятелите си, но как да стане това, след като нямам много свободно време .
4
Не е посочен 24.04.2014|12:38
И аз съм на същото мнение, а и не ми се говори много много.
3
Не е посочен 24.04.2014|12:06
Много хубав ден ми се очертава.
2
Не е посочен 24.04.2014|11:52
Доообре!
1
Не е посочен 24.04.2014|10:45
Днес наистина съм особено предубедена към хората и ситуациите, по принцип нямам особено доверие на някои хора и се чувствам излъгана и предадена, но за курсовете и книгите, просто нямам време да им се посветя.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay