Дневен хороскоп за четвъртък, 24 юли 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 24 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен 
По-възрастен роднина има проблеми, но новините скоро ще са добри, така че не се отказвайте. Може да откриете точно това, от което имате нужда. Но първо се справете с проблемите си.  

Телец
Вълната, на която се носите през последните няколко дни, се засилва и днес ще сте на точното място в точното време. Може да е свързано с работа, любов или семейство. Живейте и се радвайте на емоциите.  

Близнаци
Вашата спестовност ще излезе наяве днес. Това не е нещо, от което трябва да се срамувате. Да пестите пари от тук и там не е лошо, така можете да постигнете нещата, които иначе не можете да си позволите.

Рак
Енергията ви е много висока. Днес ще задминете конкуренцията си, чакат ви само успехи. Вдигнете високо глава и се насладете на момента.  

Лъв
Време е за нещо ново. Ще успеете да промените живота на някого и това ще повлияе добре на ежедневието ви. Продължавайте да гоните нови хоризонти.

Дева
Приятелите ви притискат да направите нещо ново - последвайте съветите им. Добра идея е да направите стъпка напред в живота си.  

Везни
Нови бизнес идеи са превзели съзнанието ви. Трябва да говорите с някой близък, за да можете да ги осъществите. Добро време е да се справите с нещата чрез разговори и увереност в собствените сили.

Скорпион
Днес вашите умения ще срещнат ново и трудно предизвикателство. Не се отказвайте, а направете всичко по силите си, за да успеете.

Стрелец
Ежедневието ви е скучно и монотонно. Имате нужда от промяна, която все отлагате. Замислете се, не плащате ли твърде висока цена за спокойствието си?

Козирог
Трябва да опитате нова голяма промяна. Днешният ден ви дава безопасност и сигурност, а вие имате нужда от тях, за да продължите.   

Водолей
Нова работа ще отвори пред вас широко вратите към успеха. Добрите новини идват с нови нарастващи отговорности. Нещата скоро ще се променят.

Риби
Трябва да поработите над нещо ново днес. Можете да постигнете целите си, само ако полагате достатъчно усилия. Настъпва добро време за вас и в личен план - предстоят ви вълнуващи преживявания.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay