Дневен хороскоп за четвъртък, 25 септември 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 25 септември 2014

За да сте информирани какво ви е приготвила съдбата, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Голяма част от вас са застрашени да се върнат към вредни навици, които уж са оставили в миналото. Ще ви вълнуват проблеми, които са възникнали на работното място, но в никакъв случай не пренебрегвайте себе си или партньора.

Телец
Днес финансовата страна на живота ви е с приоритет. Направете стратегическо планиране на разходите. Обърнете внимание на здравето си, започнете да водите по-здравословен начин на живот.

Близнаци
Практичността е вашият най-добър приятел днес. Дори и да нямате финансови трудности, недейте да пилеете пари за излишни неща, защото покупките ще се окажат безполезни.

Рак
Ситуациите днес изискват от вас завидно спокойствие и трезва преценка. Сложете ред в работния си календар, това ще ви е от полза до края на седмицата.

Лъв
Шансовете ви за успех са наистина огромни. Избягвайте клюките и спекулациите в офиса, защото те единствено ще ви разконцентрират от крайната ви цел.

Дева
По-добре се откажете от идеята да го играете "око за око, зъб за зъб” с партньора си. Точно сега не ви трябват войни, нито дори битки. Вложете енергията си в нещо градивно.

Везни
Важно е да разберете къде разумното граничи с чистата лудост и да не прекрачвате тази граница. Не се впускайте в авантюристични начинания, защото ще си навлечете конфликти.

Скорпион
Финансите могат да изплуват като най-важна тема днес. Тя ще окаже значително влияние на отношенията ви с близките ви. Въздържайте се от непремислени коментари и реакции.

Стрелец
Време е да оставите настрани удоволствията си и да помислите повече за отговорностите си. Следвайте точен план в действията си - само така ще успеете да се справите с всичко.

Козирог
Обстоятелствата днес няма да ви позволят да бъдете откровени в чувствата си. Всички планове ще ви изглеждат невъзможни за изпълнение, така че най-добре си дайте почивка.

Водолей
Днес ще страдате от липса на внимание и разбиране. Възможно е да изпитвате и известен физически дискомфорт, който ще ви прави нервни и избухливи.

Риби
Денят ви предразполага към пасивност. Ще се чувствате мързеливи, незаинтересовани и демотивирани. По-добре останете за малко сами, за да изясните мислите и чувствата си.

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay