Дневен хороскоп за четвъртък, 25 юни 2015

Какво ви очаква през днешния работен ден?

Дневен хороскоп за четвъртък, 25 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Усещате напрежение в отношенията с половинката. Знаете, че има нещо, което смущава човека до вас, но не знаете какво точно е то и как да се справите с проблема. Освен ако не поговорите открито с любимия си човек, няма как да разберете.

Телец
Изобщо не сте удовлетворени от ситуацията, която става ежедневие на работното ви място. Нови колеги, нови правила и странни изисквания - ще ви отнеме известно време да свикнете с новото положение, но с течение на времето нещата ще се нормализират.

Близнаци
Винаги ще се надявате доброто в света да победи злото. Трябва обаче да имате едно на ум и да сте наясно с възможността да се случи точно обратното. Дори личният ви опит ви гарантира, че невинаги доброто надделява.

Рак
Стараете се да спечелите симпатията на хора, от чието мнение изобщо не би трябвало да се ръководите. Спрете да се опитвате да се харасате на хората - живейте за себе си и правете онова, което искате, и което ви доставя удоволствие.

Лъв
Сутрешните часове на деня ще ви донесат новина, която ще ви изненада приятно. Ще ви се иска да я споделите с някого, но това няма да е възможно. Гласувано ви е доверие, което не можете да предадете.

Дева
Усещате, че във връзката ви в момента цари пълна хармония. С партньора си сте на една вълна и едва ли има нещо, което да развали идилията помежду ви. Постарайте се да я запазите дълго време.

Везни
Случайните флиртове не са вашият начин за забавление. И въпреки всичко днес ще ви се случи нещо подобно. Неочаквано запознанство ще изпита издържливостта и способността ви да се въздържате от изкушения.

Скорпион
Намирате се в етап от живота си, в който спокойно можете да кажете, че сте постигнали онова, за което сте мечтали. Не си позволявайте да спрете дотук! Поставете си нови цели, които да преследвате.

Стрелец
Не знаете как се е получило, но осъзнавате, че някак стените, с които ограждате себе си от дълго време насам, са рухнали. Готови сте да се доверите на човек, който, по всичко личи, че заслужава вярата ви.

Козирог
Иска ви се да имате повече контрол върху чувствата си, но това просто няма как да стане. Никой не е имунизиран срещу нито една човешка емоция - на вас те също не са ви чужди. Не си мислете, че това е срамно.

Водолей
Подлудява ви фактът, че има хора, които са готови на всичко, за да се издигнат в професионалното си развитие. Те потъпкват правила и всякакви норми на поведение. Стойте далеч от подобен тип хора.

Риби
Готови сте да направите и невъзможното за свой близък приятел, но трябва да знаете, че и той би направил това, в случай че се наложи. Услугите са плод на добра воля, но ако не сте сигурни, че можете да разчитате на този човек, то тогава положението коренно се променя.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay