Дневен хороскоп за четвъртък, 26 май 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 май 2016

Овен
Състоянието на засилена нервност е доста неприятно, защото не позволява на мнозина да се възползват в пълнота от потенциала си, което на практика ще се изрази с известни минуси в изявата. В такива случаи е най-добре да се насочите към контакти в обществените среди и  приятели.

Телец
Много от вас ще използват времето си за почивка и развлечения в компанията на близките си хора. Нещата ще се подреждат добре за вас и ще оставате доволни от случващото се. Приемайте градивно критиката, направена ви от хора с които работите. Има неща, върху които трябва да се замислите и коригирате.

Близнаци
През този ден ще сте просто очарователни. Може да ви се иска да заситите хазартната си страст, но не прекалявайте, въпреки, че късметът ви е безграничен. По-добре се насочете към практикуването на някое хоби или поговорете с любимия човек.

Рак
Въпреки че повишената нервност е характерна за почти всички представители на зодията, денят предоставя добри възможности за реализирането на интересуващи ви въпроси от материално естество. По-сговорчивите и по-владеещите се от зодията ще постигнат чудесни резултати.

Лъв
За доброто ви самочувствие и ведър дух има заслуга и семейството ви. Длъжници сте им, ако не с друго, то с времето, което често не ви достига за тях. Отнасяйте се с повече нежност и към партньора си, душата му се нуждае от специални грижи. Търсете близостта и топлината в отношенията ви, не се дистанцирайте.

Дева
На някой от зодията ще им се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава спокойствие. Използвайте деня, за да свършите някои изостанали неща. А може би сега е моментът да отидете на някое спокойно място, да разпуснете и да бъдете насаме със себе си.

Везни
Активен ден, който не само ще се доближите до целите, а със сигурност ще успеете да реализирате и финансов успех. Облегнете се на собствените си виждания и действайте според намеренията си с тяхна помощ. Този е положителният ви ход.

Скорпион
Отнесете се търпеливо към проблемите си, излишните емоции няма да улеснят работата ви. Захванете се с неотложните си задачи и не крийте отношението си към онези, които ви изпълват с възхищение. Имате нужда от повече романтика в ежедневието си, погрижете се тя да не ви липсва.

Стрелец
Ще се почувствате защитени и спокойни в домашна среда, и заедно с близките си ще обсъждате бъдещите си планове. С партньори ще подготвяте предстоящо мероприятие, което също няма да ви отегчи, напротив. С интерес ще се възползвате от придобивките си, още повече, че денят е подходящ за всичко градивно и ново.

Козирог
Прекалено активни ще сте днес, а това допълнително ще ви активира. Отпуснете душата си и не прекалявайте. Имате нужда от почивка и среща с близки хора, те ще успеят да ви заредят с енергия и ще се почувствате готови за предизвикателства.

Водолей
Очаква ви ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции. Не мислете за работа и се опитайте максимално да си починете. Имате доста смели идеи, но бъдете настроени и за отказ от страна на хората около вас. Каквото и да става обаче, не губете и за миг доброто си настроение. В личен план ви очаква приятна изненада.

Риби
Ще останете изненадани днес от многото възможности, които ви предлага този ден. Занимавате се с много неща едновременно, но това няма да ви попречи да постигате резултатите, които очаквате. Изненада ви поднася човек от обкръжението ви, за когото сте останали с погрешна представа.

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay